„Total“ alyva atitinka Volvo homologaciją

10 gruodžio 2015, 21:34

„Total“ alyva gavo automobilių gamintojų pripažinimą. Šį kartą homologaciją gavo alyvos TOTAL QUARTZ 9000 – QUARTZ 9000 V-Drive 0W-20, kurios atitinka Volvo VCC BRS0-2AE normą.

Su alyvos pasirinkimu yra kaip ir su automobilių dalimis – reikia pasirinkti tik geros kokybės – pasakė Thibaud de Lisle, Total Lenkija generalinis direktorius. – Naujos kartos varikliuose alyva vaidina didžiulį vaidmenį. Mūsų komanda dirba ties tuo, kad mūsų gaminama alyva atitiktų rinkos ir vartotojų lūkesčius. Džiagiamės kad Volvo pripažino TOTAL QUARTZ 9000 V-Drive 0W-20 alyvą ir suteikė mums eilinę svarbią homologaciją. – pabrėžė Thibaud de Lisle.

TOTAL QUARTZ 9000 V-Drive 0W-20 yra rekomenduojamaVolvo variklių gamai Volvo Drive-E (Volvo Engine Architecture – VEA), kurių norma yra VCC RBS0-2AE. VEA tai – grupė keturių cilindrų Volvo variklių, kurių darbinis tūris yra 2.0 litrai dyzelis (VED) ir benzinas (VEP). Jie montuojami naujuose Volvo automobiliuose.

Volvo rekomenduojama TOTAL QUARTZ 9000 V-Drive 0W-20 alyva užtikrina maksimalią variklio apsaugą net esant žemoms temperatūroms, mažina koroziją ir sumažina kenksmingas nuosėdas, taip padidinant variklio resursus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!