AEROTWIN PLUS su nauja adapterių sistema

20 spalio 2015, 23:01

Tinkamus valytuvus pasirinkti yra paprasta, todėl pardavėjų darbas yra lengvesnis, o pirkėjų pasitenkinimas – didesnis. Visa tai užtikrina naujieji valytuvai „Aerotwin Plus“ su „Power Protection Plus“ technologija ir nauja adapterių sistema.

Nauja adapterių sistema

Paprastesnis montavimas

Valytuvų „Aerotwin Plus“ pakuotėje yra 4 adap­teriai, atinkantys iki 10 skirtingų rūšių laikiklių. Pakanka pasirinkti atitinkamą adapterį, uždėti jį ant valytuvo ir sumontuoti valytuvą ant laikiklio.

Nauja adapterių sistema – tai pagrindinė va­lytuvų programos „Aerotwin Plus“ savybė. Programa apima 15 skirtingų valytuvų ilgių ir 4 rūšių adapterius, kurie sudaro galimybę pa­keisti daugiau nei 100 rūšių originalios įrangos (OE) valytuvų komplektų. Dėl mažesnio asorti­mento kiekviena atsarginė dalis tampa pelnin­gesne – sumažinamos sandėliavimo išlaidos, o transporto priemonės valytuvų parinkimas yra paprastesnis.

„Power Protection Plus“ technologija

„Aerotwin Plus“ valytuvuose naudojama „Po­wer Protection Plus“ technologija su paten­tuota polimerine danga suteikia 3 privalumus:

Idealus stiklo valymas:

„Power Protection Plus“ – tai efektyvus valy­tuvo darbas visą jo naudojimo laikotarpį. Ant stiklo nelieka jokių brūkšnių arba nešvarumų.

Ilgesnė naudojimo trukmė:

Valytuvai su „Power Protection Plus“ tech­nologija yra ypač patvarūs ir atsparūs, todėl pailgėja jų naudojimo trukmė. Net ir pačios nepalankiausios oro sąlygos bei ekstremalios temperatūros mažai veikia valančios dalies medžiagą.

Begarsis darbas:

„Power Protection Plus“ sumažina valytuvo trinties koeficientą iki minimumo. Tai užtikrina tylų valytuvo darbą be jokių cypimų ir per­šokimų, nepriklausomai nuo to, ar stiklas yra šlapias, ar sausas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!