Nauja “Castrol” alyva, skirta “Citroen”, “Peugeot” ir “Opel” automobiliams

20 rugsėjo 2024, 9:02

Į rinką pateko nauja variklinė alyva, skirta automobiliams su 1.2 PureTech ir 1.5 BlueHDi varikliais. Nauja tepimo priemonė atitinka ACEA C5/C6 ir API SP pramonės specifikacijas.

unsplash.com

Nauja variklinė alyva nuo “Castrol”

“Castrol” pristato rinkai naują mažo klampumo variklinę alyvą, skirtą naudoti plačiame “Peugeot”, “Citroën”, DS ir “Opel” automobilių asortimente. “Castrol MAGNATEC 0W-20 FE” buvo sukurta benzininiams ir dyzeliniams varikliams, pradėtiems gaminti nuo 2018 m., kuriems gamintojas rekomenduoja naudoti PSA B71 2010 alyvą. Be to, nauja tepimo priemonė atitinka ACEA C5/C6 ir API SP pramonės specifikacijas.

“Castrol MAGNATEC 0W-20 FE” leis aptarnauti didelį skaičių automobilių su 1.2 PureTech ir 1.5 BlueHDi varikliais, įskaitant “Peugeot 208”, “2008” ir “308”, “Citroën C3”, “C3 Aircross” ir “C4” bei DS3 ir DS3 Crossback modelius. Ji taip pat suderinama su “Opel” automobiliais, turinčiais 1.2 Turbo ir 1.5 dyzelinius variklius, įskaitant “Corsa F”, “Crossland”, “Mokka”, “Astra K” ir “Grandland” modelius.

Sandėliuodami “Castrol MAGNATEC 0W-20 FE” alyvą, servisai gali supaprastinti atsargų valdymą ir pasiekti suderinamumą su beveik 40% visų šių markių automobilių pasirinktose Europos rinkose.

“Castrol MAGNATEC” buvo sukurta siekiant patenkinti išskirtinius šiuolaikinio vairavimo reikalavimus. Didžiausias variklio nusidėvėjimas – siekiantis net 75% – įvyksta važiavimo pradžioje, o tolesnis nusidėvėjimas vyksta, kai automobiliai greitėja, lėtėja ir dirba tuščiąja eiga važiuojant mieste.

Naujausiasis MAGNATEC asortimento produktas yra prieinamas servisams įvairių dydžių pakuotėse, įskaitant 60, 208 ir 1000 litrų talpos.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!