ZF [pro]Diagnostics: nauji skaitmeniniai sprendimai ir diagnostikos paslaugos atsarginių dalių rinkai

11 rugsėjo 2024, 13:32

2024 m. “Automechanika” paroda yra puiki proga pristatyti turtingą ZF įmonės patirtį transporto priemonių diagnostikos srityje. ZF [pro]Diagnostics sprendimas skirtas teikti išsamią informaciją, įskaitant tikslią diagnostiką įvairiems transporto priemonių prekės ženklams Europos lengvųjų automobilių ir sunkvežimių, taip pat elektrinių transporto priemonių rinkoje. ZF [pro]Diagnostics leidžia nepriklausomiems servisams, padangų centrams ir automobilių parkams pagerinti efektyvumą ir siūlyti naujas paslaugas, išplečiant jų diagnostines galimybes profesionaliu transporto priemonių diagnostikos ir kalibravimo sprendimu.

Šiuolaikinės transporto priemonės kelia dar didesnius reikalavimus nepriklausomiems servisams diagnostinių žinių srityje. Su ZF [pro]Diagnostics mes siūlysime inovatyvų, išsamų diagnostikos sprendimą, kuris atspindi mūsų įsipareigojimą teikti servisams rinkoje pirmaujančius sprendimus. Įrankis leis diagnozuoti tiek lengvuosius automobilius, tiek sunkvežimius, įvairiems transporto priemonių prekės ženklams ir jų sistemoms,” – pabrėžė Philippe Colpron, ZF Aftermarket padalinio direktorius. “Mūsų klientams reikia individualiai pritaikytų sprendimų, kad nuolat keltų klientų aptarnavimo lygį konkurencingoje rinkoje. Naujausi saugumo standartai dėl prieigos prie transporto priemonių duomenų ir elektrifikacija gali kelti iššūkių. Todėl ZF Aftermarket pasiūlys jiems tinkamą sprendimą, kuris supaprastins šiuos procesus ir kartu padidins servisų aptarnavimo galimybes.”

Ateičiai paruošta diagnostika kiekvienai transporto priemonei

ZF MultiScan, kaip ZF [pro]Diagnostics pasiūlymo dalis, yra pagrindinis įrankis tiksliai diagnostikai plataus spektro transporto priemonėms, įskaitant lengvuosius automobilius, lengvuosius komercinius automobilius, sunkvežimius, priekabas, puspriekabes ir autobusus. Programinė įranga buvo padalinta į tris specializuotus paketus: MultiScan Car, MultiScan Trailer ir MultiScan Truck & Bus, kad būtų pritaikyta individualiems įvairių servisų poreikiams.

Dėl plataus transporto priemonių duomenų bazės, ZF MultiScan užtikrina greitą ir tikslų problemų sprendimą dešimtims tūkstančių modelių, apimant visas būtinas transporto priemonės sistemas. Tai reiškia, kad servisai gali greitai ir tiksliai diagnozuoti problemas, taupydami brangų laiką ir išteklius. Sprendimas yra aprūpintas naujausia technologija, todėl palaiko visus pagrindinius diagnostikos protokolus, įskaitant Diagnostics over Internet Protocol (DoIP) ir CAN FD. Be to, jis suteikia prieigą prie naujausių OE duomenų saugumo sąsajų ir PassThru (J2534) funkcijas, leidžiančias servisams sklandžiai atrakinti OE saugumo sąsajas naudojant vieną registraciją.

ZF Scan pakeis ankstesnius ZF (Testman) ir WABCO (Truck/Bus/Trailer/Off-Highway) sprendimus ir leis aptarnauti visus ZF prekės ženklų produktus, tokius kaip pavarų dėžės, stabdžių sistemos ir pakabos valdymo sistemos.

Turtingos diagnostinės patirties integravimas ir naujų verslo modelių kūrimas

Remiantis ilgamete ZF patirtimi diagnostikos sprendimų srityje savo sistemoms ir produktams, ZF [pro]Diagnostics inžinieriai numato augančią efektyvaus bendravimo tarp visų svarbių transporto priemonės sistemų svarbą bei greitą ir tikslų duomenų ir klaidų kodų interpretavimą.

“Servisai ieško efektyvių ir plėtrai pritaikytų sprendimų, kurie leistų jiems aptarnauti savo klientų transporto priemones šiandien ir ateityje. Palaipsniui integruojant ZF sistemų diagnostines galimybes į ZF [pro]Diagnostics platformą, įmonė mažina servisų poreikį turėti daugelį atskirų diagnostikos sprendimų (įrangos ir programinės įrangos), o tai suteikia akivaizdžią finansinę naudą ir padidina servisų efektyvumą,” – pridūrė Philippe Colpron.

Nors dauguma tokių paslaugų rinkoje remiasi griežtais įrangos atnaujinimo ir licencijavimo ciklais, ZF [pro]Diagnostics siūlys lanksčias kainodaros galimybes, kad diagnostikos sprendimai būtų plačiai prieinami kiekvienam servisui ir kartu atitiktų šios pramonės realijas.

ZF [pro]Diagnostics programinė įranga gali būti prieinama per mėnesines prenumeratas arba mokėjimo už transporto priemonės diagnostiką galimybę, leidžiančią servisams pritaikyti išlaidas prie faktinės remonto veiklos.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!