Lengva ir šiuolaikiška

12 rugpjūčio 2015, 23:49

„Feber“ nevengia naujovių išleidimo į rinką ir šį kartą nustebino dvigubai.

Naujas logotipas. Pagrindinis projekto tikslas – pabrėžti patirtį, sukauptą per 10 metų

Būtent tiek metų buvo naudojamas ankstesnis logotipas. Naujas prekės ženklas suprantamesnis ir atspindi tai, ką bendrovė patyrė per pastaruosius metus.

Bėgant laikui, bendrovė tapo naujoviška ir dinamiška. Elegantiškos ir ramios logotipo spalvos pabrėžia profesionalumą ir tikslumą kiekviename transporto priemonės gamybos etape.

Paveikslėlis, vaizduojantis puspriekabę, simbolizuoja bendrovės veiklą, atspindi bendrovės modernumą ir atvirumą individualiems klientų poreikiams transporto priemonių kūrimo srityje.

Naujasis logotipas yra paprastas ir nesudėtingas, be papuošimų ir papildomų tekstų. Jis perteikia žinią, kad „Feber“ plečiasi, tobulėja, pateisina aukštus klientų lūkesčius.

Naujas aliumininis rėmas

Transporto priemonių gamintojas „Feber“ išleido į rinką puspriekabes su visiškai nauju, aliumininiu rėmu. Dėl savo konstrukcijos ir aukščiausios kokybės medžiagų rėmas yra 400 kg lengvesnis už plieninį rėmą. Naujasis rėmas sukonstruotas iš aliumininių profilių, padarytų pagal specialų užsakymą. Dėl šio rėmo 49 m3 puspriekabė sveria 5 350 kg ir yra viena iš lengviausių puspriekabių rinkoje. „Šis sprendimas yra skirtas didelės talpos puspriekabėms – nuo 42 iki 54 m3“, – sako vykdomasis „Feber“ direktorius Andžej Kajda.

Nauja puspriekabė, skirta žemės ūkio produkcijai vežti

FEBER tęsia lengvų, patikimų ir funkcionalių puspriekabių gamybą. Prie lengvų puspriekabių priskiriama 45 m3 savivartė puspriekabė, kuri sveria 5 600 kg. FEBER konstruktoriai puspriekabei, kurios vidinis kėbulo ilgis 8 380 mm, pritaikė išlenktą rėmą („gulbės kaklas“).

„Tai leido mums sumažinti ne tik transporto priemonės svorį, bet ir jos ilgį, išlaikant nepakitusią talpą“, – teigia vykdomasis „Feber“ direktorius Andžej Kajda.

Mažesnis bendras transporto priemonės ilgis stipriai pagerina manevringumą, kuris yra labai svarbus, vežant žemės ūkio produkciją. Bendras 3 500 mm aukštis palengvina pakrovimą.

Puspriekabės komplektuojamos naudojant gerai žinomų gamintojų detales: „Mercedes“ (ašys), „Continental“ (padangos), „Knorr Bremse“ (pneumatinė sistema), „Hella“ (elektros sistema) ir „Hyva“ (hidraulinis cilindras).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!