MAHLE Aftermarket pasiruošęs e. mobilumui

14 liepos 2024, 8:07

MAHLE Aftermarket yra pasiruošęs e. mobilumui. Pasaulinės automobilių tiekėjos MAHLE atsarginių dalių ir paslaugų verslo segmentas nuolat plečia savo produktų ir paslaugų portfelį, skirtą elektrinių transporto priemonių diagnostikai ir priežiūrai, sugrupuotą į produktų liniją BatteryPRO. Elektrifikacija, skaitmenizacija ir tvarumas yra strateginės veiklos sritys, kuriomis MAHLE Aftermarket nori toliau augti ir reikšmingai prisidėti prie MAHLE 2030+ grupės strategijos. 2023 metais verslo segmentas ir toliau buvo svarbus grupės ramstis, pasiekęs naują rekordinę beveik 1,3 mlrd. eurų pardavimų apyvartą.

“Ateitis aiškiai priklauso e. mobilumui – tiek kelyje, tiek dirbtuvėse. Vis dėlto vidaus degimo varikliai dar kurį laiką ir toliau vaidins svarbų vaidmenį daugelyje pasaulio vietų. Naudojant atsinaujinančius degalus, šie varikliai gali greitai ir tvariai paveikti klimato apsaugą,” – antradienį spaudos dirbtuvėse Štutgarte sakė Philipp Grosse Kleimann, MAHLE valdymo komiteto narys ir Aftermarket verslo padalinio vadovas. “Kiekvienam variklio tipui mes būsime patikimas ir stiprus visapusiškų paslaugų teikėjas mūsų klientams visame pasaulyje.”

Su BatteryPRO produktų linija ir penkiomis produktų grupėmis E-SAFETY, E-SCAN, E-HEALTH, E-CARE ir E-CHARGE, MAHLE Aftermarket jau siūlo nepriklausomoms dirbtuvėms visą elektrinių transporto priemonių sprendimų asortimentą. “Akumuliatorių priežiūra tampa vis svarbesnė. Naujai sukurti BatteryPRO produktai yra naujos kartos diagnostikos ir priežiūros sprendimų elektrinėms transporto priemonėms pradžia, apimanti visą gyvavimo ciklą – nuo diagnostikos iki priežiūros,” – sakė Georges Mourad, MAHLE Aftermarket pasaulinių paslaugų sprendimų direktorius.

Pavyzdžiui, produktai stebi aukštos įtampos ir 12 voltų akumuliatorių saugumą, rodo klaidų kodus, padeda ištuštinti ir pripildyti akumuliatoriaus aušinimo sistemą bei identifikuoti galimus nuotėkius. MAHLE visame šiame procese buvo svarbu sukurti įrenginius, kurie būtų tiek lengvai, tiek efektyviai naudojami.

Neseniai pristatytas produktas E-HEALTH Charge leis kiekvienoms dirbtuvėms patikrinti elektrinių automobilių aukštos įtampos akumuliatorių “sveikatos būklę” ir likusį veikimo lygį. Tai ypač svarbi informacija nustatant naudotų elektrinių transporto priemonių pirkimo kainą.

“Su E-HEALTH Charge pirkėjai gali greitai ir lengvai nustatyti naudotuose elektriniuose automobiliuose įmontuotų akumuliatorių veikimą, pavyzdžiui, per bandomąjį važiavimą dirbtuvėse. Tai sumažina pavojų, kad jie išvažiuos su „nepasisekusiu” automobiliu,” – pridūrė Georges Mourad. Įrenginys rinkoje pasirodė nuo 2024 m. balandžio mėnesio.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!