Automechanika 2024 paroda. Šis dalių gamintojas pristatys savo naujoves.

11 liepos 2024, 8:30

Automechanika 2024 paroda Frankfurte yra vienas svarbiausių renginių automobilių pramonei. Tarp dalyvių bus daugybė įmonių, taip pat ir iš automobilių dalių sektoriaus. Vienas iš tokių gamintojų yra UNIGOM.

UNIGOM, lyderis automobilių dalių sektoriuje, besispecializuojantis guminių ir guminių-metalinių gaminių srityje, praneša apie savo dalyvavimą Automechanika Frankfurt parodoje, kuri vyks nuo 2024 m. rugsėjo 10 d. iki rugsėjo 14 d. UNIGOM pristatys savo inovatyvius sprendimus ir pristatys dvi naujai įsigytas prekinius ženklus, Deltagom ir Ages, 6.0 salėje, C24 stende.

Šiais metais UNIGOM ne tik pristatys savo naujausius pasiekimus, bet ir debiutuos su Deltagom ir Ages prekiniais ženklais, žymėdamas reikšmingą įmonės produktų asortimento išplėtimą ir pabrėždamas savo įsipareigojimą siekti tobulumo ir technologinės lyderystės pramonėje.

– Mūsų svečiai Automechanika parodoje Frankfurte turės išskirtinę galimybę susipažinti su naujais Deltagom ir Ages prekiniais ženklais, kurie yra kokybės ir inovacijų sinonimas, – sakė Luciano Palmitessa, UNIGOM generalinis direktorius. – Šių prekinių ženklų pristatymas renginio metu mums yra esminis momentas, demonstruojantis mūsų nuolatinį įsipareigojimą tobulinti ir plėsti mūsų aukštos kokybės produktų portfelį.

Deltagom garsėja aukštos kokybės svirtimis, o Ages gali pasigirti ilgamete patirtimi automobilių pramonėje. Šių prekinių ženklų integracija žymiai išplečia UNIGOM produktų pasiūlą guminių ir guminių-metalinių gaminių segmente, tenkinant vis labiau įvairius rinkos poreikius.

UNIGOM dalyvavimas Automechanika parodoje tarnauja kaip platforma tarptautinėms partnerystėms stiprinti ir naujiems klientams pritraukti, pabrėžiant pridėtinę vertę, kurią jos produktai teikia automobilių pramonei. UNIGOM kviečia visus Automechanika Frankfurt parodos dalyvius apsilankyti jų stende ir atrasti inovacijas bei galimybes, kurias siūlo UNIGOM, Deltagom ir Ages prekiniai ženklai.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!