Naujos „Hankook“ Kinergy 4S padangos

8 birželio 2015, 20:33

Naujos Kinergy 4S demisezoninės padangos buvo sukurtos vairuotojams, kurie nori išvengti kas sezoninės padangų keitimo rutinos. Šios padangos – tai gera alternatyva Europietiškam klimatui, kur dažnai keičiasi orai. M+S ir snaigės (nuo 2018 metų ant visų žieminių padangų Europoje bus privalomas snaigės žymėjimas) žymėjimo dėka, šias padangas galima naudoti žiemą tose šalyse kur snaigės žymėjimas privalomas.

Kinergy 4S tai padangos, skirtos naudoti visomis oro sąlygomis. Padangos sujungia vasarinių padangų ypatumus – trumpą stabdymo kelią ir gerą sukibimą, važiuojant šlapia ir sausa kelio danga su žieminių padangų ypatumais – geru sukibimu ir trumpu stabdymo keliu, esant žemoms temperatūroms ar snieguotoms oro sąlygoms. Kinergy 4S asimetrinis protektorius buvo smarkiai modifikuotas, lyginant lyginus su senosios kartos protektoriumi. 

Įstrižas protektorius išorinėje padangų pusėje puikiai pašalina vandenį ir padidina sukibimą esant šlapiai kelio dangai. Penkių griovelių protektorius su dideliais protektoriaus blokais puikiai sukimba su kelio danga posūkiuose, esant aukštoms ir žemoms temperatūroms. Padangų mišinio guma puikiai sukimba su kelio danga, esant bet kokioms kelio sąlygoms.

„Hankook Kinergy 4S“ padangos bus gaminamos 45 išmatavimų, nuo 14 iki 18 colių, nuo 70 iki 40 aukščio ir nuo 155 iki 255 pločio.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!