WUZETEM AKADEMIJA – MOKYMAI, SKIRTI PERDIRBIMO PASLAUGOMS

29 lapkričio 2023, 9:59

Tai yra mokymų ir integracijos susitikimų serija, skirta pagrindinių regeneravimo paslaugų atstovams, šiuo metu tik Lenkijoje, tačiau WUZETEM planuoja pakviesti į pirminius susitikimus, galiausiai ir klientus iš eksporto rinkų. WUZETEM akademijos tikslas – supažindinti klientus su įmonės veikla ir pademonstruoti aukštą jos gaminių kokybę. Jos užduotis – supažindinti su šio itin tikslaus gaminio – dyzelino įpurškimo sistemoms skirto purkštuvo – gamybos paslaptimis ir, žinoma, užmegzti ryšius tarp kliento ir gamintojo.

Trečiasis Akademijos susitikimų renginys jau įvyko. Pirmasis įvyko 2022 m. spalio 13 d. Jame dalyvavo 25 klientai, atstovaujantys 16 aptarnavimo centrų iš visos Lenkijos. Antrasis leidimas įvyko 2023 m. gegužės mėn. ir jame iš viso dalyvavo 30 servisų (14 servisų per pirmąjį terminą ir 16 per antrąjį). Be to, birželio mėn. akademija surengė susitikimą su WUZETEM platintojais (12 įmonių iš visos Lenkijos). Tai platintojai, kurie yra tiesioginiai WUZETEM klientai, perkantys dyzeliniams varikliams skirtus purkštukus.

Trečiasis Akademijos renginys, kuriame dalyvavo 17 servisų, įvyko 2023 m. spalio mėn. Prieš akis IV leidimas – prieš Kalėdas susitiksime mažesnėje grupėje – 10 servisų. Paprastai tariant, pagrindinis šios iniciatyvos tikslas – pristatyti produktų pasiūlą ir gamybos procesą, taip pat supažindinti su svarbiausiais veiksniais, darančiais įtaką WUZETEM gaminamų produktų, kurie keliauja pas didžiausių Lenkijoje regeneravimo tarnybų klientus, kokybei. Pirmoji susitikimo dalis, kurios metu klientai galės iš arčiau susipažinti ir pamatyti, „kur plaka WUZETEM širdis“, – „su apsilankymu gamykloje“. Svečiai, vadovaujami įmonės specialistų, apžiūri gamyklą, susipažįsta su gamybos technologijomis ir gali pamatyti tolesnius kasdien naudojamų produktų gamybos procesus. Susitikimo pristatymo ir diskusijų dalyje ekspertai su klientais dalijasi savo faktinėmis žiniomis ir patirtimi. Tai taip pat puiki proga įsiklausyti į klientų poreikius ir problemas, su kuriomis jie susiduria kasdieniame darbe, ir suteikti jiems realią pagalbą. – Mes išeiname iš savo kelio, kad juos patenkintume, pavyzdžiui, darydami pakeitimus planuojant naujų produktų diegimą, kurie tuo metu yra būtini rinkoje – sako vienas iš susitikimo pranešėjų. WUZETEM – precizinių plieno komponentų o transporto priemonėms, mašinoms ir įrangai gamintoja, siūlanti išsamius precizinės mechanikos sprendimus automobilių, žemės ūkio, gynybos ir sunkiosios pramonės sektorių gamintojams ir platintojams. Įmonė specializuojasi purkštukų, purkštukų, presų komponentų gamyboje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!