GKN produktų naujienos pusašių asortimente

8 gegužės 2015, 13:44

GKN atsarginių automobilių detalių rinkai pristato naujus pusašius, anksčiau prieinamus tik originalių detalių rinkoje.

Primename, kad SPIDAN® ir LÖBRO® yra GKN prekių ženklai nepriklausomoje atsarginių autodetalių rinkoje. GKN yra pagrindinis pastovaus greičio lankstų, pusašių, kardaninių velenų, kitų komponentų konstruktorius bei tiekėjas. Ši patirtis perduodama naudotų pusašių atnaujinimo proceso reikalavimams. Specialios gamyklos veikia Ribemont (Prancūzija) ir Carcastillo (Ispanija) miestuose. Originalios įrangos gamintojo kompetencija ir patirtis yra svarbios profesionaliam gamykliniam atnaujinimui, nes pusašiai yra su saugumu susiję komponentai.

Autodirbtuvės yra ramios saugumo ir kokybės prasme, kai naudojami SPIDAN® arba LÖBRO® pusašiai. Detalių atstatymo procesui ISO/TS 16949, ISO 9001 ir ISO 14001 sertifikuotose gamyklose GKN naudoja tuos pačius gamybinius įrenginius bei standartus, kaip ir OE gamybai. Atnaujintiems pusašiams suteikiamos naujų dalių garantijos, todėl jie atitinka tuos pačius OE saugumo standartus.

Daugiau informacijos rasite gamintojo internetiniame puslapyje lietuviškai www.gknservice.com/lt/lengvieji_automobiliai/produktu_naujienos

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!