Naujas Philips Xperion 3000 dirbtuvėms skirtų lempų asortimentas 10 naujų modelių!

14 rugsėjo 2023, 8:00

„Philips“ stiprina savo poziciją tarp pirmaujančių aukštos kokybės dirbtuvių lempų gamintojų. Rugsėjo mėnesį pristato net 10 visiškai naujų modelių, sudarančių Xperion 3000 asortimentą.

Naujoji linija pozicionuojama žemiau geriausių Xperion 6000 modelių, tačiau aukščiau populiarios EcoPro serijos, kurią ilgainiui pakeis. Toks žingsnis – tai atsakas į klientų poreikius. Klientų, ieškančių aukštos arba labai aukštos kokybės gaminių patraukliomis, nors nebūtinai mažiausiomis kainomis.

Tobulas pirmas įspūdis

Naujos lempos išsiskiria jau iš pirmo žvilgsnio. Dėl ryškių spalvų, šį kartą žalių atspalvių, jas bus sunku pamesti dirbtuvėse. Galėtume net teigti, kad naujausia „Xperion 3000“ serija yra vizualiai patraukliausia visame „Philips“ asortimente. Be abejo, išvaizda eina koja kojon su solidžiu meistriškumu, atsparumu išoriniams veiksniams, funkcionalumu ir puikiais apšvietimo parametrais. Tokias lempas tiesiog norisi turėti – nesvarbu, ar kas nors yra profesionalus mechanikas, ar tik mėgėjas.

Ryškus ir patogus darbo vietos apšvietimas

Naujosiose „Philips Xperion 3000“ darbo lempose yra dviejų režimų šaltai balta LED šviesa. Tai leidžia pasirinkti, ar dirbti su padidinta galia iki 1000 liumenų, arba optimaliai naudoti akumuliatorių ekologiniu režimu ir 600 liumenų spinduliu. Kai kuriuose modeliuose taip pat yra prožektorius, leidžiantis sutelkti šviesą į tam tikrą sritį. Dėl spalvinės 6000 kelvinų temperatūros šviesa yra draugiška akims, nevargina jų, o besisukantys šviesos moduliai leidžia tiksliai nukreipti šviesą į norimą vietą.

Universalios ir paprastai valdomos – ne tik darbui dirbtuvėse

Rankenų sistemos, sukurtos perkamiausiai „6000“ linijai, tai buvo pataikymas į dešimtuką. „Xperion 3000“ linija gavo labai panašias, universalias rankenas. Priklausomai nuo modelio, tai yra įmontuoti stiprūs magnetai, papildomi kabliukai, specialūs spaustukai ir fiksatoriai, taip pat deriniai, kuriuose vienu metu naudojamos kelios sistemos. Dėl to kiekvieną iš lempų lengva montuoti darbo vietoje tiek dirbtuvėse, tiek lauke. Tokia laisvė gerokai praplečia potencialių „Xperion 3000“ lempų vartotojų grupę. Teoriškai jos siūlomos kaip dirbtuvių gaminiai, tačiau pasiteisins ir statybų aikštelėse, ir transporte (kaip papildomas apšvietimas perkraunant), ir net sporto sektoriuje (pvz., bekelės varžybose). Visa tai įmanoma dėl tvirtos konstrukcijos, atsparumo smūgiams ar drėgmei, purvui ar dulkėms. „Xperion“ lempos sulaukia pripažinimo ne tik tarp mechanikų, bet ir tampa praktiškas kasdienio naudojimo įrankis.

Ilgalaikis autonominis veikimas

„Philips“ daug dėmesio skiria galiai ir akumuliatoriaus kokybei. „Xperion 3000“ lempoms pilnas įkrovimas garantuoja ryškiai baltą tolimojo pluošto šviesą iki 6,5 valandų, veikiant „boost“ režimui. Ekologiniu režimu baterija veiks iki dešimties valandų. Dėl to, retkarčiais naudojant, lempos gali veikti keletą dienų be įkrovimo.

Aukšta kokybė, modernus dizainas ir patraukli kaina

„Philips Xperion 3000“ dirbtuvių lempos yra pakankamai patvarios ir gali būti naudojamos tiek viduje, tiek lauke. Anksčiau minėti stiprumo pranašumai yra patvirtinti sertifikatais. „Xperion 3000“ lempų konstrukcija užtikrina apsaugą nuo smūgių ir patekimo nuo IK06 iki IK08.
„Xperion 3000“ šeimos lempoms suteikiama dvejų metų „Philips“ garantija.

Naujosios „Philips Xperion 3000“ lempos debiutuos labai patraukliomis kainomis, kurios gali net nustebinti, atsižvelgiant į šio prekės ženklo gaminių kokybės lygį.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!