KYB įgyvendina „Twin-Zero“ projektą

14 kovo 2023, 7:36

Los Arcos savivaldybėje, Ispanijoje įsikūrusi „KYB Advanced Manufacturing“ (KAMS) yra viena iš trijų Europoje KYB amortizatorių gamyklų, kuri pradėjo unikalų projektą „Twin-Zero“.

KAMS gamina „Stellantis“: DS, „Peugeot“, „Citroen“, „Audi“, VW, „Skoda“, „Renault“, bei Europos antrinei rinkai skirtą originalią įrangą.

Projekto „Twin-Zero“ tikslas – sukurti skaitmeninį gamybos linijos atitikmenį, kad būtų pašalintos visos klaidos ir būtų užtikrinta nuspėjama priežiūra bei gatavų gaminių ir žaliavų atsekamumas. Visa tai siekiant tvaresnio galutinio produkto gamybos proceso.

Įgyvendindama šį inovatyvų projektą KAMS bendradarbiauja su daugybe partnerių. Gamykla pagal 2022–2024 m. strateginių mokslinių tyrimų ir plėtros projektų programą, gavo Navaros vyriausybės subsidijas.

Projektas prasidėjo 2022 m. liepos mėn., o planuojama jį užbaigti iki 2024 m. gruodžio pabaigos. Pirmuosiuose projekto etapuose komandos analizuoja visą gamybos linijos veikimo procesą ir išbando naujas duomenų fiksavimo sistemas, tokias kaip vaizdo fiksavimas ar pažangūs jutikliai.

Juanas Carlosas Díezas, „KYB Europe GmbH“ antrinės rinkos vykdomasis direktorius, paaiškina: „KAMS yra vienintelė gamykla pasauliniame KYB tinkle, kuri šiuo metu taip analizuoja gamybos srautus. Džiaugiamės matydami šio naujoviško eksperimento pažangą ir rezultatus, dėl kurių KAMS ir kitose 13 mūsų gamyklų visame pasaulyje patobulinti gamybos procesai teiks naudą mūsų antrinės rinkos klientams“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!