„PROFline“ rankų valymo pasta

29 kovo 2015, 22:20

„PROFline“ yra Lietuvos kapitalo skalbimo-valymo priemonių gamintoja, įmonės gaminami produktai yra ženklinami „PROFline“ prekės ženklu (www.profline.lt).

Įmonė turi platų gaminamos produkcijos asortimentą buičiai. Nuo valiklių, skirtų įvairiems paviršiams valyti iki skalbimo miltelių bei skystų skalbiklių, tinkančių jautriems – alergiškiems žmonėms. Neseniai įmonė sukūrė auto linijos produktą „PROFline“ natūralią rankų valymo pastą.

Greitu metu įmonė pradės gaminti Bio langų apiplovimo skysčius, skirtus automobiliams, kurie bus draugiški aplinkai, bei vairuotojui.

Pakalbėkime apie neseniai saulės šviesą išvydusį produktą – „PROFLine“ rankų valymo pastą, kuri išsiskiria savo sudėtimi ir yra visiškai natūrali. „PROFline“ rankų valymo pasta yra pagaminta tik iš natūralių gamtoje išgaunamų medžiagų.

Kuo ši pasta išsiskiria iš rinkoje esančių? – pirmiausia sudėtimi. Valymas ir plovimas vyksta paviršiaus aktyviųjų medžiagų pagrindu, o ne rūgščių ar tirpiklių, kurie dirgina odą. Taip pat į sudėtį  įeina daug farmacinio glicerino ir baltojo molio – šios medžiagos yra pagrindinės kremų sudedamosios dalys. Taigi pasta ne tik gerai nuplauna nešvarumus, bet ir rūpinasi Jūsų rankomis. Pagrindas – lapuočių (beržo arba uosio) medžio pjuvenų abrazyvas – norint lengviau nusišveisti tokius nešvarumus, kaip automobilinė alyva, solidolinis tepalas, suodžiai ir kitos kilmės įvairūs nešvarumai.

Šiektiek informacijos apie PROFlinerankų pastoje esančias kremų sudedamasias dalis:

Glicerinas – tai pagrindinis kremų ingredientas, kuris atlieka lubrikanto ir drėkiklio funkcijas. Jis pritraukia į odą drėgmę ir tokiu būdu drėkina.

Glicerino poveikis odaiglicerinas drėkina odą, užtikrina normalų ląstelių atsinaujinimą ir stiprina apsauginį odos barjerą.

Baltasis molis– universaliausias ir švelniausias labai plačiai naudojamas kosmetikoje molis. Priešingai nei daugelis kitų molių, nepašalina iš odos riebalų, todėl labai tinka sausą odą turintiems žmonėms.

„PROFline“ rankų pasta gali naudoti net labai jautrią odą turintys žmonės. Daugiau jokių odos skilinėjimų, sausų ir paraudusių rankų!

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Anonimas, 30 kovo 2015, 5:58 0 0

Man patiko tai naudoju. Sita norsranku needa :)

Atsakyti

Anonimas, 30 kovo 2015, 20:19 0 0

super produktas ir netik si pasta bet ir kitos skalbimo priemones :)

Atsakyti

Anonimas, 13 gegužės 2015, 13:36 0 0

Skalbikliai tikrai super, tik kvapas per stiprus. Jei džiauti balkone - tai visai OK.
O pasta labai šarminė (pH gal net apie kokius 8), taigi odą nuriebalina gerokai. Ilgainiui panaudojus atrodys kad jau ir "ėda", taigi siūlau pasiteplioti regeneruojančiu kremu.

Atsakyti