Nauji komercinių transporto priemonių diržai pritaikyti didelėms apkrovoms

18 rugsėjo 2022, 12:06

Komercinių transporto priemonių, kurių keliamoji galia iki 3,5 tonų, segmentas pastaruoju metu sparčiai plečiasi

Naujų registruotų tokio tipo transportų priemonių skaičius Vakarų Europoje, be nedidelio nuosmukio 2020 metais, nuolat auga. Pagrindinė to priežastis – besikeičiantys mūsų pirkimo įpročiai. Pastaraisiais metais labai išpopuliarėjo internetiniai pirkimai, todėl prekės yra pristatomos tiesiai į namus. Dėl padidėjusios paklausos kurjeriai vis dažniau ieško patikimų transporto priemonių, pvz., „Ford Transit“, „Mercedes Sprinter“, „VW Crafter“.

Kasdieniai pristatymai tokioms transporto priemonėms reiškia labai sunkų darbą. Dažniausiai dėl dažno variklio paleidimo ir didelės ridos miesto sąlygomis. Tokio pobūdžio veikimas sutrumpina diržinių pavarų tarnavimo laiką. „Continental“ atsarginių dalių rinkai kuria specialius pavaros diržus, pritaikytus tiek pagrindinei, tiek pagalbinei pavarai.

Asortimento naujiena – paskirstymo diržas CT1233 ir alyvos siurblio pavaros diržas CT1234. Šie diržai buvo specialiai suprojektuoti atsarginių dalių rinkai, automobiliuose „Ford Transit“ ir „Ford Tourneo“ montuojamiems 2,0 l varikliams.„Šiuose varikliuose paskirstymo diržas sinchronizuoja paskirstymo veleną ir alkūninį veleną, – paaiškina Robertas Franzas, „Continental Power Transmission Group“ Europos, Vidurinių Rytų ir Afrikos regiono direktorius produktų valdymo reikalams. – Šis sprendimas, palyginti su grandinine pavara, maždaug 30 procentų sumažinatrinties nuostolius.“ Dėl to sumažėja degalų sąnaudos ir CO₂ emisija. Šiuo metu šie kriterijai yra svarbiausi efektyviai transporto priemonių eksploatacijai, o tai dar kartą įrodo, kad komercinės transporto priemonės ir ateityje bus labai populiarios.

/https://intercars.lt/lt/naujienos/nauji-komerciniu-transporto-priemoniu-dirzai-pritaikyti-didelems-apkrovoms/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!