„LaviShop“ parduotuvėje NANO produktų asortimento atsinaujinimas!

19 kovo 2015, 21:41

NANO PRODUKTAI – tai nano technologijomis paremti modernūs produktai, skirti automobiliui, namams, motociklui, aprangai ar avalynei. Kiekvienas produktas pateikiamas su detalia instrukcija bei naudojimo paskirtimi!

NANOWIPER nanodanga automobilio priekiniam stiklui. NANOWIPERpoveikis novatoriškas, tačiau gana paprastas – priemonė padengia Jūsų automobilio stiklo paviršių smulkiomis 4 nanometrų (0,000004 milimetro) dydžio silano dalelėmis, sukuriančiomis hidrofobinę nanodangą, paremtą „žąsies plunksnos“ principu – tačiau stiklo paviršius nepakinta. Naudojant NANOWIPER pagerėja matomumas, stiklas iki 70% tampa atsparesnis purvui, dulkėms ir nešvarumams, sumažėja langų plovimo skysčio naudojimas, paviršius tampa lengvai valomas, sumažinamas valytuvų dėvėjimasis, stiklo paviršius tampa atsparesnis mechaniniam poveikiui plovykloje.

Daugiau informacijos: http://goo.gl/d18iG6

Nano danga automobilio kėbului. Ši priemonė yra skirta automobilio/motociklo/laivo kėbulo dažų apsaugai, siekiant sumažinti ne tik dažų dėvėjimąsi, bet ir transporto priemonės priežiūros išlaidas. Ši  nano danga suformuoja itin stiprų apsauginį sluoksnį, neleidžiantį ant paviršiaus kauptis nešvarumams, tepalams, vandeniui ir pan. Priemonė ypatingai rekomenduojama automobilio dažams, turintiems lako sluoksnį. Priemonė atspari įvairioms oro sąlygoms, korozijai, rūgštims, vandeniui ir tirpikliams. Dėka specialiai parinktų, nanotechnologijomis paremtų ingredientų, nano danga prailgina dažų gyvavimo laikotarpį, sumažėja priežiūros kaštai ir Jūsų transporto priemonė reikalaus kur kas mažiau pastangų jos priežiūrai.

Daugiau informacijos: http://goo.gl/v26Odv

Apsauga nuo automobilio stiklų, veidrodžių rasojimo. Tai puiki priemonė, panaikinanti  automobilio langų rasojimą. Puikiai tinka vidiniams automobilio/laivo stiklų paviršiams, veidrodžiams. Ši priemonė padengtam paviršiui taip pat suteikia antistatinį efektą, kurio dėka ženkliai sumažėja ne tik rasojimas, bet ir apdulkėjimas.Priemonė yra visiškai saugi, jos sudėtyje nėra jokių kenksmingų chemikalų, todėl ANTIFOG nekenkia aplinkai ir žmogui.

Daugiau informacijos: http://goo.gl/tyw6k4

Nanotec stiklo valiklis.Valiklis, sukuriantis nanomolekulinę dangą ant nuvalyto stiklinio paviršiaus.
Tai naujos kartos skystos substancijos valiklis, skirtas valyti stikliniams paviršiams, tokiems kaip veidrodžiai, langai, stikliniai fasadai, stoglangiai, ekranai, televizorių/kompiuterių monitoriai, glazūruotos plytelės ar net prausyklės bei dubenys. NANOTEC stiklo valiklis efektyviai pašalina dulkes, purvą ar pirštų antspaudus nuo valomo paviršiaus. Valiklio sudėtyje esančios sidabro nano dalelės nusėda ant valomo paviršiaus ir neleidžia veistis bakterijoms, virusams ir kitiems kenksmingiems mikroorganizmams, taip suteikdamos nuolatinę ir ilgalaikę paviršiaus apsaugą. Valiklis nepalieka jokių žymių ar dėmių ant valomų paviršių.

Daugiau informacijos: http://goo.gl/4jyjqQ

Nano danga chromui, plienui, metaliniams paviršiams.NANOTEC nanodanga metaliniams paviršiams.
Molekulinė (nano) danga ir valiklis, skirti apsaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio metalinius paviršius.
NANOTEC Stay-Clean nanodanga metalui, apsaugo metalinius paviršius nuo nešvarumų, riebalų, pirštų antspaudų, kalkių ir kitokių nuosėdų kaupimosi ant nuvalyto paviršiaus. Ši danga metalui suteikia hidrofobines, itin lengvai valomo paviršiaus savybes. Dėka nano technologijos, valant šia danga padengtus metalinius paviršius nereikia naudoti jokių priedų ar cheminių preparatų, pakanka tik drėgnos šluostės. Šios dangos poveikis išlieka iki 3 metų (priklausomai nuo aplinkos poveikio paviršiams).

Daugiau informacijos: http://goo.gl/VZOw5y

Nanotec kiliminės dangos, kilimų, apmušalų valiklis. Tai novatoriškas šampūnas, tinkantis visiems kilimams, kiliminei dangai, baldų ar automobilio apmušalams valyti. Sukurtas naudojant naujausias technologijas, šis šampūnas išvalo kilimus, apmušalus bei pašalina juose esančias dėmes. Šampūne esančios sidabro nano dalelės įsiskverbia giliai į valomos medžiagos pluoštą ir taip sukuria nano dalelių sluoksnį, saugantį nuo bakterijų, virusų ir mikrobų. Šampūno sukurta nano danga taip pat sukuria antistatinį efektą, neutralizuoja nemalonius kvapus. Pagrindiniai produkto privalumai: sukuria antibakterinę apsaugą, parengia paviršių impregnavimui,  sudėtyje neturi agresyvių, kenksmingų chemikalų.

Daugiau informacijos: http://goo.gl/Pnstx0

Dar daugiau NANO produktų ieškokite www.geroskainos.l tel. parduotuvėje!

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!