Puikiai suderinti “GKN Automotive” išilginiai velenai

6 rugpjūčio 2022, 14:55

Naudodamiesi “GKN Automotive” išilginiais velenais, autoservisai gali naudotis trimis privalumais vienu metu: asortimentą sudaro tik originalios įrangos kokybės dalys, jas galima įsigyti profesionaliose parduotuvėse ir visuose atsarginių dalių portaluose, o asortimento asortimentas neturi sau lygių: “GKN Automotive” siūlo visus reikiamus komponentus – nuo veleno dalių iki visos transmisijos.

 

Nesvarbu, ar tai būtų lengvasis automobilis, visureigis, ar lengvoji komercinė transporto priemonė: kai reikia pakeisti išilginius velenus, svarbiausia yra kokybė. Taip yra todėl, kad šios dalys yra šiuolaikinių technologijų dalis, kurių gamybai reikia daug žinių ir labai tikslių gamybos sistemų. Todėl autoservisai, naudodami “GKN Automotive” dalis šio segmento remonto užsakymams, priima gerą sprendimą, nes jos suderinamos su varančiaisiais velenais, kurie tiekiami OĮG gamintojams. Kadangi “GKN Automotive” yra pirmaujanti OEM kokybės velenų gamintoja ir glaudžiai bendradarbiauja su daugeliu pagrindinių gamintojų, užtikrinama aukščiausio lygio kokybė.

“GKN Automotive” gaminių galima rasti visų žinomų didmenininkų kataloguose, todėl išilginius velenus užsisakyti taip pat paprasta, kaip ir naudotis transporto priemonių gamintojų užsakymo sistemomis. Verta žinoti: pirkdamas “GKN Automotive” gaminius, klientas ne tik gauna tokios pat kokybės kaip originalios originalios originalios dalys, bet ir gali pasinaudoti pirkimo iš didmenininko privalumais – tai abiem pusėms naudinga situacija ir dirbtuvėms, ir galutiniam klientui.

Šiuolaikinė galios perdavimo technologija

Šiuolaikinių transporto priemonių, ypač keturiais ratais varomų transporto priemonių, išilginiai velenai yra aukštųjų technologijų komponentai. Naujoji karta nepalyginama su “senuoju geruoju kardaniniu velenu”. Pavyzdžiui, išilginiai velenai taip pat yra svarbi transporto priemonės saugos koncepcijos sudedamoji dalis. Avarijos atveju įprastiniai kardaniniai velenai taip pat gali įsiskverbti į transporto priemonės saloną, o tai gali turėti rimtų pasekmių keleiviams. “GKN Automotive” išilginiai velenai atitinka aukštus gamintojų saugumo standartus ir juose yra būtent tos technologijos, kurių reikia ekstremaliose situacijose.

Velenų vibracija taip pat yra svarbus vairavimo komforto aspektas. Atlikus daugybę bandymų, “GKN Automotive” velenai buvo tiksliai pritaikyti prie konkrečių atskirų tipų transporto priemonių reikalavimų ir jų NVH charakteristikų: Noise-Vibration-Harshness, arba lenkiškai: elgsena triukšmo, vibracijos ir susierzinimo požiūriu vairuojant), kad nekiltų jokių trikdančių garsų ar vibracijos. Šias savybes lemia ne tik svorio optimizavimas ir medžiagų pasirinkimas, bet ir tikslus išilginių velenų subalansavimas. Trumpai tariant: naudojant “GKN Automotive” prekės ženklo velenus, kurie gaminami tiksliai pagal originalios įrangos gamintojų specifikacijas, galutiniam klientui bus užtikrintas toks pat vairavimo komfortas, kaip ir pakeitus naują transporto priemonę.

“Būdami vieni iš pirmaujančių pasaulyje išilginių velenų originalios įrangos gamintojų, bendradarbiaujame su gamintojų dizaino skyriais jau naujų transporto priemonių kūrimo etape. Tai leidžia mums pasiūlyti automobilių gamintojams produktus, kurie yra tiksliai pritaikyti prie kiekvieno transporto priemonės tipo reikalavimų ir pagaminti tiksliai pagal gamyklos specifikacijas”, – sako Holgeris Freese, “GKN Automotive Aftermarket Business” pardavimų vadovas vokiškai kalbančiose šalyse. “Mūsų dirbtuvių klientai taip pat naudojasi šios technologijos privalumais, nes mūsų išilginiai velenai, tiekiami antrinei rinkai, pasižymi lygiai tokiomis pačiomis eksploatacinėmis savybėmis kaip ir originalios įrangos gamintojo dalys.”

Ypač dėl visureigių ir kitų keturiais ratais varomų transporto priemonių rinkos bumo ir jų dažnai daugiadalių išilginių velenų konfigūracijų, dirbtuvėms skirtų aukštos kokybės techninių pakeitimo sprendimų paklausa ir toliau auga. Nepriklausomoje atsarginių dalių rinkoje turėdama platų komplektinių išilginių velenų asortimentą, atitinkantį originalios įrangos kokybę, “GKN Automotive” parengė pasiūlymą, tiksliai pritaikytą šiam augančiam segmentui.

/https://intercars.lt/lt/naujienos/puikiai-suderinti-gkn-automotive-isilginiai-velenai/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!