Stabdžiai be dulkių.

20 birželio 2022, 17:03

Pasirinkdami Textar, pasitikite vienam pirmaujančių stabdžių trinkelių gamintojui. Kartu su nauja Epad antdėklų karta, Textar pradeda didinti vairavimo komfortą, tam panaudodamas jau patikrintas originalioje įrangoje frikcines medžiagas.

Textar epad – bekompromisis sprendimas švariam ir tyliam stabdymui

Pasirinkdami Textar, pasitikite vienam pirmaujančių stabdžių trinkelių gamintojui. Kartu su nauja epad antdėklų karta, textar pradeda didinti vairavimo komfortą, tam panaudodamas jau patikrintas originalioje įrangoje frikcines medžiagas. Efektas daro įspūdį. Trinkelėse epad yra naudojama naujausia frikcinė technologija ir unikalus frikcinių medžiagų mišinys. Todėl aliumininiai ir chromuoti ratlankiai lieka švarūs ir idealiai blyzgantys labai ilgą laiką. Net sunku patikėti. Bet tai dar ne viskas. Automobiliai su stabdžių trinkelėmis textar epad stabdo beveik be garso. Be puikių komforto savybių, stabdžių trinkelės textar epad suteikia efektyvumą, kurio galima tikėtis iš rinkos lyderio. Epad trinkelių frikcinė medžiaga nusitrina minimaliai, dėl to ratlankiai ilgai išlieka švarūs. Trinkelės nupjautos briaunos užtikrina optimalų prisitrynimą ir sumažina stabdymo garsą. Pakuotėje yra platus aksesuarų komplektas skirtas šioms trinkelėms. Pritaikytos konkrečioms trinkelėms slopinančios plokštelės iki minimumo sumažina triukšmą.

Epad stabdžių trinkelių privalumai:

“Stabdžių trinkelės Textar Epad suteikia maksimalų stabdymo komfortą. Tai reiškia mažesnį nusitrynimą ir minimalų triukšmą. Dėl to gauname didesnį pasitenkinimą važiavimu ir blyzgančius ratlankius.
Dėl apgalvotai nupjautų trinkelių briaunų prisitrynimo laikotarpis yra labai trumpas. Visais privalumais galima mėgautis praktiškai tuoj pat po trinkelių sumontavimo.”

  • Nedidelis nusitrynimas
    ratlankiai žymiai mažiau užsiteršia
    nuosėdos yra lengvai nuplaunamos
  • Tylus stabdymas
    triukšmo sumažinimas užtikrina optimalų komfortą
  • Efektyvumas
    efektyvumo lygis prilygsta standartiniams europietiškiems frikcinių medžiagų mišiniams
  • Patvarumas
    nežymus nusidėvėjimas

Nusitrynimo palyginimo testas

Nuotraukose matome stabdymo nuosėdas nuvažiavus apie 5000 km, prieš ir po automobilio plovimo.
Ratlankiai yra žymiai mažiau užteršti naudojant stabdžių trinkeles textar epad.

/https://intercars.lt/lt/naujienos/stabdziai-be-dulkiu/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!