Panoraminis, sugeriantis šilumą, „Webasto“ stogas

2 kovo 2015, 21:58

Panoraminis, sugeriantis šilumą, „Webasto“ stogas pagamintas iš atsparaus pažeidimams polikarbonato. Šis stogas suteikia daugiau šviesos salone ir didesnės erdvės pojūtį „Smart Fortwo“ automobilyje.

„Webasto“ gamina panoraminį stogą skirtą trečios kartos „Mercedes Smart Fortwo“ automobiliui. „Webasto“ pagamintos stogo dalys, kurių plotas yra 1,2 m2, pagamintos iš lengvo polikarbonato. Ši medžiaga praleidžia daug šviesos į automobilio vidų.

Kertinis akmuo komforte

Vienas iš pagrindinių šio „Webasto“ gaminamo stogo privalumų yra šilumos sulaikymas. Šiluma per šį stogą nepatenka į salono vidų. Mažesnis patenkantis šilumos kiekis sumažina automobilio kuro sąnaudas, kadangi yra mažiau naudojamas kondicionierius.

Stogas per pus lengvesnis už stiklą

Medžiaga, kuri naudojama šio stogo gamybai yra lengva, atspari smūgiams ir gamtos veiksniams. Šis stogas yra dvigubai lengvesnis už stiklinį stogą. „Webasto“ stogo dalies svoris „Fortwo“ automobilyje yra tik 9,8 kg.

„Webasto“ stogo dalys yra pagamintos iš dviejų rūšių polikarbonato. Antroji polikarbonato rūšis yra juodas ABS Bayblend T95 MF polikarbonatas. Šis polikarbonatas leidžia montuoti ant stogo papildomus elementus, pvz. stogo bagažinę.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!