„bilstein group“ dabar yra TecDoc aukščiausio lygio duomenų tiekėjas (Premier Data Supplier – PDS)

18 sausio 2022, 16:35

„bilstein group“ grupės prekės ženklai – febi, SWAG ir Blue Print – dabar TecDoc katalogų sistemose yra vadinami aukščiausio lygio duomenų tiekėjais. Šis statusas suteikiamas tik tiems duomenų tiekėjams, kurie atitinka aukščiausius produktų duomenų kokybės reikalavimus. Jis pakeitė ankstesnį mūsų sertifikuoto duomenų tiekėjo (Certified Data Supplier – CDS) statusą.

TecDoc yra paslauga, kurią teikia „TecAlliance“, turinti daugiau nei 25 metų patirtį standartizuotų duomenų ir sprendimų srityje. Elektroninis TecDoc katalogas yra labai svarbus nepriklausomos atsarginių automobilių dalių rinkos struktūros elementas, skirtas tiekėjams, platintojams ir servisams. Todėl PDS statuso suteikimas yra labai svarbus „bilstein group“ duomenų kokybės rodiklis.

Vos prieš kelis mėnesius pristatytas PDS statuso pasiekimo įvertinimas yra grindžiamas griežtomis duomenų nuoseklumo, tinkamumo ir aiškaus atsarginių dalių (artikulų) diferencijavimo taisyklėmis. Norint gauti PDS statusą, šiuos pagrindinius TecDoc reikalavimus reikia atitikti bent 99 %.

„Klientas, ieškodamas atsarginės dalies, turi turėti galimybę pasikliauti duomenų teisingumu, o kuo daugiau informacijos jis gauna, tuo lengviau gali apsispręsti. Todėl ypač džiaugiamės, kad mūsų prekės ženklai jau atitinka griežtesnius kriterijus. Mes įdėjome daug vidinių pastangų, kad tai pasiektume“, sako Karsten Schüßler-Bilstein, „bilstein group“ generalinis direktorius. „Pavadinimas Premier Data Supplier yra ir įvertinimas, ir iššūkis, kadangi TecDoc reguliariai diegia naujus reikalavimus ir pagrindinius rodiklius. Todėl ir toliau intensyviai dirbsime gerindami duomenų kokybę“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!