LED apšvietimas keičia įprastą apšvietimą

9 vasario 2015, 19:54

Dar neseniai LED gaminiai buvo retenybė, tačiau kasmet LED lempučių naudojimas vis auga. LED apšvietimas pakeičia įprastas lemputes namuose ir automobilyje. „Osram“, kaip pirmaujantis apšvietimo sistemų ir komponentų gamintojas, visada atnaujina ir papildo savo LED asortimentą. Šiuo metu „Osram“ asortimente galime rasti įprastų lempučių LED retrofitus (pakaitalus), dienos šviesos lempas ir serviso lempas.

Jeigu norite automobilyje įdiegti dienos šviesos žibintus, tai „Osram“ asortimente tikrai rasite sau tinkamus žibintus. Asortimente yra apvalūs žibintai LEDriving F1 ir FOG (šie antri žibintai pritaikyti posūkių apšvietimui ir atlieka priešrūkinių žibintų funkciją) ir paprasti pailgi žibintai LEDriving PX-4, PX-5 ir LG, kurių montavimas yra paprastas.

Tarp „Osram“ LED lempučių rasime tokias lemputes, kaip C5W, T4W ir W5W, P21W, kurių dalis tinka ir 24 V įtampai. Asortimentą papildo ir lempučių spektro šiluma (gelsva, šiltai balta, ir šaltai balta). Ši spektro pasirinkimo galimybė leis Jums parinkti tinkamiausią lemputę Jūsų automobiliui.

„Osram“ LED lemputėms suteikia 3 arba 5 metų gamintojo garantiją (5 metų garantija suteikiama „premium“ rūšies lemputėms). „Osram“ pabrėžia, kad jų lemputės švies net 5000 valandų.

Vairuotojams, kurie ieško aukštos kokybės LED lempučių už prieinamą kainą, „Osram“ pristato lempučių gamą „Neolux“. „Neolux“ asortimente rasite W5W lemputes ir C5W lemputes.

Kol LED lemputės gaus homologaciją jas galima naudoti tik automobilio salono arba bagažinės apšvietimui.

 „Osram“ pristato ir LED serviso žibintuvėlius „LEDinspect“. Šie žibintuvėliai yra su kabliuku ir magnetu, jie yra keturių rūšių: „Mini“ (mažas žibintuvėlis), „Foldable“ arba „Slimline“ (sunkiai pasiekiamoms vietoms), bei „Professional“. Šie žibintuvėliai gali nukristi net nuo 2,5 m.

Paskutinė „Osram“ LED gama yra „Road-Teq“. Šie šviestuvai skirti keturračiams, statybinei, komunalinei ir kitai technikai. Šių šviestuvų darbo laikas skaičiuojamas net iki 30000 valandų bei darbinė temperatūra yra nuo -40 laipsnių pagal Celsijų iki 85 laipsnių pagal Celsijų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!