„MINI Clubman“: Spragsėjimas galinėje rato pakaboje

19 gegužės 2021, 11:19

„Autodata“ įmonė veda „Autodocta“ praktinį vadovą, kuriame pateikiami įprastų, tačiau sunkiai diagnozuojamų automobilių problemų sprendimai. Šį kartą specialistai susidūrė su „MINI Clubman“ problema.

Turime problemų su 2008 m. „MINI Clubman“. Važiuojant nelygiu paviršiumi iš galinės rato pakabos girdimas spragsėjimas. Patikrinome visus pakabos elementus, tačiau jie gerai veikia. Ar žinote, kas gali kelti tokį triukšmą?

Atsakymas: Taip, apie šią problemą jau keletą kartų pranešė kiti nuo 2008-01-01 – 2008-11-16 pagamintų „Clubman“ modelių savininkai ir ją sukėlė netinkama viršutinės galinės amortizatoriaus pagalvėlės padėtis dėl išsikišančio suvirinimo purslų esančių ant transporto priemonės grindų. Nuimkite galinius amortizatorius. Patikrinkite 1.1 pav. parodytą suvirinimo purslų vietą. Naudokite tinkamą įrankį, kad pašalintumėte suvirinimo purslus ir nudažykite defekto vietą pagal korpuso spalvą. Baigus remontą, reikia atlikti bandomąjį važiavimą, kad būtų patikrinta, ar problema pašalinta.

 

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!