Pirmosios pagalbos rinkinys varikliui „Made in Germany“

27 gegužės 2021, 8:00

„AIC“ – Vokietijos automobilių atsarginių dalių specialistas platina originalius „iwis“ įmonės OEM tiekėjo iš Miuncheno pavaros grandinės komplektus

„AIC Germany“ tikslas – siūlyti antrinėje rinkoje nebrangias, tačiau kokybiškas automobilių atsargines dalis, kurios jei įgyjamos iš gamintojo, paprastai yra neproporcingai brangios. Jei pasibaigė transporto priemonės garantinis laikotarpis arba remonto išlaidos, naudojant originalias gamintojo dalis, nebeatitinka transporto priemonės vertės, „AIC“ produktai tampa verti dėmesio. Plataus, daugiau nei 9000 atsarginių dalių, esančių daugiau nei 100 produktų grupėse, asortimento dėka, „AIC“ siūlo produktus, kurie visada yra reikalingi, o kai kuriais atvejais yra unikalūs antrinėje rinkoje. Variklio dangtį izoliuojančios medžiagos, hidrauliniai laidai, ratų guoliai ir durų fiksatoriai.

„AIC“ neseniai perėmė tarptautinį pavaros grandinių komplektų platinimą iš originalaus tiekėjo -„iwis“ Miunchene. Daugiau nei 90 metų turtingas tradicijas turinti įmonė yra viena iš pirmaujančių pasaulyje, aukštos kokybės pavarų grandinių, naujoviškų grandininių pavarų sistemų, taip pat efektyvių, net smulkių klientams pritaikytų sprendimų, tiekėjų. Įvairūs žinomi automobilių gamintojai naudoja „iwis“ produktus kaip originalias savo variklių dalis, kurios yra 100% „Made in Germany“.

Dėl šios priežasties AIC su malonumu antrinėje rinkoje siūlo „iwis“ įmonės paskirstymo grandinės rinkinius. Juk tai yra pripažintų kokybės produktų, skirtų variklio pavaros valdymui, gamintojas. Šiems produktams būdingas yra patikimumas, ilgaamžiškumas ir didžiausias įmanomas tikslumas. Todėl „AIC“ visų komplektų atveju garantuoja ridą nuo penkerių metų iki 100 000 km. Taigi, jei norite būti tikri, kad produktas atitinka tai, ką žada, negalite būti abejingi aukščiausios kokybės „iwis“ įmonės pavaros grandinėms.

„AIC“ siūlo platų, daugiau nei 150 pavaros grandinių sistemų asortimentą – ir dar daug kitų, ateityje planuojamų – transporto priemonėse naudojamų sistemų. Siekiant patenkinti klientų poreikius, sistemos siūlomos kaip trumpos ir ilgos. Rasite juos tik „AIC“ įmonėje.

Kaip ir savo asortimento atveju, „AIC“ platins „iwis“ produktus tik per didmeninę automobilių dalių prekybą. Tiesioginių pristatymų į dirbtuves ar galutiniams klientams nebus. Pavaros grandinės, krumpliaračiai, grandinės įtempikliai ir slydimo bėgiai yra siunčiami oficialioje „iwis“ pakuotėje, tiesiai iš aukšto sandėliavimo patalpų „AIC“ būstinėje Glinde vietovėje netoli Hamburgo.

Jei norite sužinoti daugiau apie „iwis“ grandinių rinkinius ar AIC produktų asortimentą, susisiekite

Ms. Kristin Steinhorst
Phone: + 49 40 253 066 18
Email: k.steinhorst@aic-germany.de

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!