„Opel Astra“: važiuojant girdisi triukšmas iš dešinės A kolonos

11 gegužės 2021, 10:58

2010 m. „Opel Astra“ vairuotojas skundėsi, kad važiuojant girdisi keisti garsai. Ši problema pasirodė žinoma „Autodata“ specialistams.

Klientas, kuriam priklauso 2010 m. „Opel Astra“, skundžiasi, kad važiuojant iš dešiniojo A stulpo zonos girdisi „spragsėjimo“ garsai. Šį garsą girdėjome bandomojo važiavimo metu, tačiau dirbtuvėje negalime nustatyti defekto priežasties. Ar žinote apie tokį defektą?

Atsakymas: Taip, jau girdėjome apie 2010–2012 m. gaminamuose „Astra“ modeliuose girdimus  „spragsėjimus“. Tai sukelia pernelyg didelis tarpas tarp durų slenksčio plokščių. Nuimkite priekinių dešinių durų slenksčio apdailą. Iš dalies nuimkite priekinių durų angos guminį tarpiklį. Uždėkite apsauginę juostelę nurodytoje 1.1 pav. vietoje. Norėdami padidinti automobilio kėbulo jungties įtampą, naudokite plaktuką ir specialų įrankį (kniedijimo laikiklį). Sumontuokite guminį durų angos tarpiklį. Sumontuokite priekinių dešinių durų slenksčio apdailą. Atlikite bandomąjį važiavimą, kad būtų patikrinta, ar problema pašalinta.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!