Specialia danga padengti stabdžių diskai „Ate“

26 sausio 2015, 22:00

Daugiau nei 100 metų stabdžius gaminanti „Continental“ grupė ir toliau tobulina savo prekės ženklo „Ate“ produktus. Specialia danga padengti stabdžių diskai yra pagaminti remiantis kokybės standartais, inovacijomis ir kompetencija.

Stabdžių diskų danga pasižymi ne tik puikiomis techninėmis savybėmis, bet ir patrauklia išvaizda. Stadžių diskai puikiai atrodo vizualiai (pavyzdžiui, derinant su atitinkamais ratlankiais). Šiuo metu siūloma daugiau nei 500 įvairių specialia danga dengtų stabdžių diskų. Aukšta aliuminio lako kokybė užtikrina labai mažus storio nuokrypius – daugiausia iki 10 μm. Be to, danga pagaminta iš ekologiškų medžiagų. Po sumontavimo danga padengtos stabdžių disko vietos yra apsaugotos nuo korozijos. Taigi, užtikrinamas ir saugumas, ir puiki išvaizda.

Ar speciali stabdžių disko danga turi įtakos stabdymo kokybei? Neturi, nes nuo pat pradžių užtikrinamas komfortas ir saugumas! Tai patvirtino „TUV Nord“ bandymai, atlikti prieš įtraukiant specialia danga padengtus stabdžių diskus į „ATE“ programą. Nustatyta, kad naudojant naujus specialia danga padengtus stabdžių diskus dėl dangos trinties koeficientas reikšmingai nesumažėja. Norint pašalinti stabdžių disko „ATE“ dangą, po montavimo reikia atlikti mažiausiai penkis stabdymus važiuojant maždaug 50 km/val. greičiu, kad būtų sukeltas tipiškas normaliam eismui būdingas uždelsimas.

Siekiant užtikrinti komfortą ir optimalų eismo saugumą, šią procedūrą reikia atlikti prieš klientui atsiimant automobilį. Danga padengtos stabdžių disko vietos yra apsaugotos nuo korozijos ir po sumontavimo. Taip užtikrinamas ne tik saugumas, bet ir puiki išvaizda. Stabdžių diskui prisitrinant, kai danga nusitrina nuo frikcinio paviršiaus, gali pasigirsti malimo garsas. Po prisitrynimo lieka švarus metalinis paviršius. Kaladėlių sukaupta dangos medžiaga yra normalus reiškinys ir įtakos stabdymo kokybei neturi. Prieš montuojant nereikia atlikti jokio papildomo apdorojimo (pavyzdžiui, valymo).

Tereikia išpakuoti ir sumontuoti!

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!