BMW serija 1: Važiuojant didesniu greičiu iš po transporto priemonės girdisi dūzgimas

22 vasario 2021, 12:50

„Autodata“ specialistai iš vienos dirbtuvės gavo paklausimą apie nerimą keliantį iš BMW transporto priemonės besigirdintį garsą. Gedimo priežastį pavyko nustatyti.

Važiuojant didesniu nei 90 km/val. Greičiu mūsų kliento 2012 m. BMW 1 serijos automobilyje girdisi dūzgimas. Šiuos garsus girdėjome bandomojo važiavimo metu, tačiau dirbtuvėse negalime rasti gedimo šaltinio. Patikrinome, ar visi važiuoklės apsauginį dangtį pritvirtinantys varžtai priveržti iki tinkamo sukimo momento. Nepastebėjome nieko, kas galėtų sukelti gedimą. Prašome pagalbos.

Atsakymas: Su tokio tipo gedimais jau esame susidūrę keliuose BMW modeliuose, ir tai lemia pernelyg didelis tarpas tarp priekinio ir centrinio važiuoklės apsauginio dangčio. Nuimkite centrinį važiuoklės apsauginį dangtį. Kruopščiai nuvalykite 1.1 pav. nurodytą paviršių. BMW dalių skyriuje galima įsigyti putų poveržlę, kurią reikia sumontuoti ant nuvalyto paviršiaus. Sumontuokite centrinį važiuoklės apsauginį dangtį. Baigus remontą, reikia atlikti bandomąjį važiavimą, kad būtų patikrinta, ar problema pašalinta.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!