CASTEX QJY3.0-D

29 spalio 2020, 19:17

3500 kg keliamosios galios pusiau automatinis dviejų kolonų automobilinis keltuvas „CASTEX QJY3.0-D“ skirtas darbui su keleivinėmis ir pristatomosiomis transporto priemonėmis, kurių bendras svoris neviršija 3,5 tonos. Keltuvo ir pakeltos transporto priemonės stabilumą garantuoja sustiprinta laikančiųjų elementų konstrukcija.

Keltuve yra rankiniai apsauginiai blokatoriai, skirti užtikrinti maksimalų saugumą vartotojui. Supaprastinta lifto konstrukcija palengvina prietaiso surinkimą ir tikrinimą.

CASTEX keltuvo universalumą garantuoja modernizuota kėlimo kilpų struktūra, nuleistas sukibimo taškas, leidžiantis dirbti su automobiliais su žema pakaba, o kėlimo adapteriai puikiai tinka kelti visureigius ir pristatymo automobilius. Rankų ilgių asortimentas leidžia dirbti su transporto priemonėmis su skirtingais atraminių taškų atstumais, taigi reikšmingai paveikia naudojimo saugumą.

Surinkimas buvo supaprastintas iš anksto įdiegus daugumą elementų jau gamybos etape, be to, lifte yra tvirtinimo inkarų rinkinys.

Funkcijos:

– keliamoji galia 3500 kg trijų segmentų galinės kojos,
– nuleistas pasąmonės sukibimo taškas su aukščio reguliavimu,
– vis didėjančių adapterių rinkinys,
– automatizuota paslauga,
– stabili sustiprinta konstrukcija,
– „SafetyOn“ technologijos saugos spynos,
– supaprastintas montavimo inkarų surinkimas,
– neprivalomas 230 V maitinimo šaltinis, CE sertifikatas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!