KYB pristato naują programėlę

4 gruodžio 2017, 1:30

Naujoji „KYB Suspension Solutions“ išmaniųjų telefonų programėlė, skirta palaikyti kasdienį mechanikų ir dirbtuvių darbą. Ją galima nemokamai atsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“.

Programėlė turi dvi funkcijas:

  1. Padeda mechanikams informuoti, kada klientai turėtų pakeisti susidėvėjusius arba sugadintus pakabos elementus, kuriuos būtina keisti dėl saugumo ir vairavimo komforto.

Programėlė vairuotojui siunčia tekstinį pranešimą, kuriame nurodomos nustatytos problemos transporto priemonės pakaboje ir kokie komponentai turėtų būti pakeisti, taip pat nuorodos į vaizdo įrašus, kuriuose rodomi pavojai ir rizika, susiję su susidėvėjusių amortizatorių, pakabos spyruoklių ir tvirtinimo įrangos naudojimu.

  1. Pristato pilną remonto, kuris buvo atliktas kliento transporto priemonėje, ataskaitą. Programėlė gali siųsti vairuotojui tekstinę žinutę kartu su pridėtomis nuotraukomis – prieš ir po paslaugos.

„Jordan Day“, „KYB Europe“ rinkodaros vadybininkas paaiškina:

– „Programėlė padeda vairuotojams atkreipti dėmesį, kad saugumas ir važiavimo komfortas priklauso nuo tokių pakabos elementų kaip, pavyzdžiui, amortizatorius, pakabos spyruoklės, apsauginiai ir surinkimo rinkiniai“.

Programėlę galima nemokamai atsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!