Sėkmingas įžengimas į Italijos rinką. Kongresas „Aftermarket” – Baveinas, Italija

15 spalio 2015, 1:30

Prekės ženklo „MS“ pristatymas – sėkmingas įžengimas į Italijos rinką.

2015 metų spalio 1-2 dienomis Bavene, Italijoje, netoli nuostabaus Madžorės ežero, ypatingai gražioje vietoje įvyko 11 –asis kongresas „Aftermarket 2015“.

Kartą per metus prabangioje vietoje – viešbutyje „Dino“ – susitikimus rengia Europos elitas, t. y., automobilių pramonės atstovai, originalios įrangos gamintojai (OEM, aftermarket).

Ilgai lauktame susitikime dalyvavo beveik 400 stambiausių automobilių dalių gamintojų, platintojų, didmenininkų, techninio aptarnavimo stočių tinklų atstovų iš Italijos ir kitų šalių.

Šiame svarbiame kongrese vienas svarbiausių svečių buvo įmonė „MASTER SPORT“, kuri atsidūrė geriausiųjų gretose!

Įmonė „MASTER SPORT” yra viena iš įmonių, REMIANČIŲ šį renginį. Būtina remti tokias iniciatyvas, kurios tampa vis populiaresnės.  

„MASTER SPORT“, kaip įmonė, kuri remia panašius renginius Italijoje, į save atkreipė dėmesį originaliu būdu. Įmonės „MASTER SPORT” vaizdo įrašo pristatymas sulaukė didžiulio susidomėjimo ir audringų aplodismentų, taip pat jį įvertino ir specialistai. Po vaizdo įrašo pristatymo įvyko produktyvi darbinė diskusija.

Artimiausios ateities įmonės „MASTER SPORT“ tikslas yra įžengti į Italijos rinką.  „MASTER SPORT“ skirti aplodismentai už naujus tikslus ir žvilgsnį į ateitį.  Per šias dvi dienas, kurios aftermarket rinkaibuvo labai darbingos ir svarbios, „MASTER SPORT”, kaip ambicinga Europos bendrovė, atskleidė savo stipriąsias puses. „MS” pasiūlymas  buvo sutiktas labai gerai – „MASTER SPORT” įsiliejo į pačių geriausiųjų gretas!

Pagrindinės temos, kurios buvo svarstomos konferencijos metu, – tai, pavyzdžiui, technologinių inovacijų įtaka aftermarket rinkai, pardavimams internete.

Kitos problemos yra tokios: pokyčiai, kurie turės įtakos aftermarket rinkai artimiausioje ateityje, nauji tikslai, kurių siekia aftermarket rinkos atstovai.

Baveno kongreso – svarbiausio Italijoje – rengėjai  visada savo dalyviams pateikia duomenis, susijusius su moksliniais sektoriaus tyrimais. Kongrese pasisakantys profesionalai dalijasi savo įžvalgomis, duoda patarimus ir, atsižvelgdami į ateitį, paaiškina pokyčius.
Būtent technologinės naujovės ir jų įtaka aftermarket rinkai ir yra sektoriaus ateitis.
Ir „MASTER SPORT” siekia toje ateityje užimti pirmaujančias pozicijas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!