„OSRAM“ modernios asortimento naujienos

29 gegužės 2019, 23:37

„OSRAM“ sistemingai plečia LED asortimentą, pakeisdama tradicines lemputes. Šiais metais lempų, skirtų rūko žibintams, pakeitimai (H8, H10, H11 ir H16) buvo prijungti prie pagrindinių apšvietimo šaltinių – H7 ir HB4.

„LEDriving HL“ ir „LEDriving“ rūko žibintų diapazonui būdinga šviesa, panaši į dienos šviesą (6000 K), o jų tarnavimo laikas (5000 darbo valandų) leidžia gamintojui suteikti 5 metų garantiją. „LEDriving“ šeimos modifikacijos yra patvaresnės nei tradicinės  lemputės, taip pat sunaudoja mažiau energijos. LED lempos, pakeičiančios HB4, H7 ir H11 lemputes, yra 14 W, o LED, kurias galima naudoti vietoj H8 / H11 / H16 ir H10 – 13W.

„OSRAM“ modernizuotos lemputės, kaip ir kiti šio prekės ženklo šviesos šaltiniai, užtikrina tinkamą šviesos paskirstymą kelyje. Apšvietimo spindulys siekia toli ir  leidžia vairuotojui iš anksto pastebėti kliūtis bei suteikia daugiau laiko tinkamai reakcijai. Be to, priešingai nei dauguma rinkoje esančių modifikacijų, jie suteikia teisingą šviesos ir šešėlio ribą, nes, nepaisant ilgo apšvietimo nuotolių, jie neapakina vairuotojų iš priešingos krypties.

Svarbu, kad „OSRAM” naująsias lemputes galima naudoti ir lengviesiems automobiliams, kur įtampa elektros sistemoje yra 12 V, taip pat sunkvežimiuose, kurių įtampa yra dvigubai didesnė.

LED montavimas paprastai nesukelia problemų, tačiau nepamirškite, kad šios lemputės yra didesnės už tradicines lemputes ir gali netikti jūsų transporto priemonei. Todėl prieš perkant verta įsitikinti, kad jos atitiks konkrečią transporto priemonę.Jos gali būti naudojamos tik važiuojant bekelės sąlygomis, nes šie produktai nėra patvirtinti ECE, kadangi tokie LED apšvietimo reikalavimai dar nėra sukurti.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!