„Valeo” valytuvų asortimentas

29 gegužės 2019, 0:47

Antrinei rinkai, skirtas „Valeo” valytuvų asortimentas yra puikus pavyzdys, kad vieno gamintojo asortimentas gali patenkinti visų  klientų lūkesčius.

„Valeo“ yra pasaulinė originalios valytuvų įrangos tiekėjų lyderė. Firma savo asortimente turi premium klasės valytuvus, įskaitant novatoriškus „Aquablade ™“ valytuvus.

„Valeo“ prekės ženklas leidžia pateikti jums visą priekinių ir galinių valytuvų asortimentą plačiame kainų spektre.

Premium O.E. – „Valeo Silencio”, „SWF”

„Valeo Silencio” ir „SWF” prekės ženklai skirti klientams, ieškantiems aukščiausios kokybės gaminių. Šie prekių ženklai užtikrina kokybę, identišką gamykloje sumontuotam gaminiui. Jie pateikiami rinkiniuose, skirtuose atskiriems automobilių modeliams. Šie prekės ženklai garantuoja, jog prekė idealiai tiks jūsų automobiliui pagal: ilgį, gnybtų tikslumą ir valytuvo montavimo tipą.

„Valeo Silencio” plokščių valytuvų šluostėse naudojama nauja „VisioRubber ™“ gumos rūšis. Tai kompozitinė medžiaga, sukurta iš natūralaus kaučiuko apatinėje dalyje su sintetine guma, esančia jos viršutinėje dalyje (pagrinde). Naujoviškas  mikroprocesinio pjovimo būdas garantuoja ilgesnį tarnavimo laiką. Specialusis gumos junginys buvo praturtintas grafito dalelėmis, kurios gerokai pagerina stiklo valymo kokybę nuo pirmo valytuvo  judesio.

 „Valeo AquaBlade ™“ valytuvai

Nuo šiol „Valeo Silencio“ prekės ženklo asortimente taip pat yra naujoviškų „AquaBlade ™“ valytuvų. Jie naudojami automobilių modeliuose, kuriuose skysčio paskirstymo sistema yra integruota į valytuvo šepetėlį ir paskirstoma per visą valytuvo ilgį. Toks sprendimas  ne tik suteikia patogumą, tačiau ir didina saugumą. Dėl efektyvesnio lango valymo vairuotojas greičiau reaguoja į grėsmę, o automobilio, važiuojančio 50 km / h, stabdymo kelias gali būti trumpesnis iki 4 m.

„Premium“ antrinė rinka – „Valeo HydroConnect“

„Valeo Hydro Connect“ tai plokščių valytuvų šluosčių gama, skirta nepriklausomai antrinei rinkai. Ją sudaro trys grupės: priekinio stiklo valytuvai, skirti priekiniams stiklams, galiniams langams ir „Upgrade“ stiklo valytuvų šepetėliai, skirti rėmo valytuvus pakeisti šiuolaikiniais plokščiais valytuvais. „Valeo“ naudoja didžiulę originalios automobilių įrangos gamintojo patirtį, kad užtikrintų aukščiausios kokybės valytuvus, atitinkančius dabartines automobilių priedų rinkos tendencijas.

Universalus dizainas ir keičiamieji adapteriai šiuos valytuvus leidžia naudoti beveik kiekviename automobilio modelyje. Produktai supakuoti atskirai, todėl lengvina pasirinkimą

Alternatyvus diapazonas – „Valeo First”

„Valeo First“ prekės ženklas skirtas klientams, ieškantiems aukštos kokybės už gerą kainą.

„Valeo First“ serijoje yra įprastų, plokščių ir hibridinių valytuvų. Visos technologijos vienoje srityje palengvina optimalaus valytuvo modelio pasirinkimą. Šio prekės ženklo plokščių valytuvų šepetėliai naudoja 3D oro srauto valdymo technologiją, atsirandančią dėl naujoviškos PYRAMID spoilerio formos. Gumos valytuvuose yra specialus apdoroto kaučiuko mišinys, kurio dėka buvo optimizuotas vandens surinkimo nuo automobilio lango procesas. Valytuvai turi vidinę metalinę šerdį, kuri užtikrina tinkamą slėgį visam išvalyto stiklo paviršiui.

„Valeo” valytuvai yra gero pasirinkimo garantija

„Valeo“ valytuvų asortimentas yra platus ir atitinka kiekvieno kliento poreikius. Vienas dalykas yra tikras – nepaisant to, ar klientas pasirenka produktus iš aukščiausios klasės prekių ženklų, ar jis pasirenka iš ekonominės klasės „Valeo“ stiklų valytuvų linijos, visada galime būti tikri dėl jų aukštos kokybės.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!