Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH – Jūsų sisteminių sprendimų atsarginių dalių tiekėjas!

17 balandžio 2019, 23:21

Įmonių grupė „Hitachi“, kurios būstinė įsikūrusi Tokijuje, Japonijoje, pirmauja pasaulyje įvairiose automobilių pramonės srityse. Metinė grupės apyvarta sudaro apie 90 mlrd. eurų. Didelę bendrųjų pajamų dalį sudaro automobilių padalinio „Hitachi Automotive Systems“ gautos pajamos – metinė apyvarta siekia 9 mlrd. Eurų.

Padalinys „Hitachi Automotive Systems“ atstovauja apie 60 filialų įvairiose šalyse ir yra vienas pagrindinių automobilių rinkos dalyvių pasaulyje.

2012 m. sausį įmonių grupė „Hitachi“ įsigijo bendrovę „HÜCO Automotive GmbH“. Taip 2015 m. balandį buvo įkurtas kompetentingas antrinės rinkos plėtros Europoje ir Azijoje centras „Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH“.

Nors „Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH“ ir priklauso įmonių grupei „Hitachi“, bendrovė išsaugojo savo išskirtinumą, prekės ženklą ir gamybą. Įmonė iš Espelkampo sparčiai ir lanksčiai įvertina rinkos paklausą bei užsakovų poreikius, siūlo reikiamus produktus ir paslaugas.

Strateginė „Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH“ kryptis orientuota į didėjančius pasaulinės automobilių dalių rinkos reikalavimus produktų kokybei. Aukštos kokybės automobilinių produktų gamyba ir pardavimas – tai reikalavimas, kurio bendrovė sėkmingai laikosi jau daugiau kaip 35 metus.

Vargu ar automobilių dalių rinkoje rasite sėkmingesnius prekių ženklus kaip „Hitachi“ ir „HÜCO“. Įmonės užsakovams kuria vertę šie stiprūs ir patrauklūs prekės ženklai, patikimas partneris bei nuolat besiplečiantis aukštos kokybės produktų asortimentas, apimantis degimo produktus, sensoriką, kuro tiekimo sistemas, vožtuvus ir zondus, reles ir elektroniką.

Sensorika

„Hitachi“ yra vienas didžiausių pasaulyje oro srauto matuoklių tiekėjų. Pasiūla sudaro apie 40 proc. pasaulinės automobilių pramonės produkcijos – rinkai tiekiama apie 20 milijonų matuoklių.

Šiuolaikiniuose automobiliuose sumontuojama ženkliai daugiau daviklių, todėl sparčiai auga ir jų poreikis.  Nuolat plečiamas šių produktų asortimentas leidžia jau šiandien pasiūlyti tai, ko įmonės užsakovams reikės rytoj. Šiuo metu gaminama daugiau kaip 450 įvairių pozicijų daviklių, kurie montuojami daugiau kaip 25.000 vietų įvairiuose automobiliuose.

Degimas

„Hitachi“ gaminamos degimo ritės sudaro daugiau kaip 10 proc. pasaulinės automobilių pramonės produkcijos.

Pasiūloje didžiausias detalių europietiškiems, japoniškiems ir korėjietiškiems automobiliams asortimentas antrinei rinkai – 680 pozicijų degimo ričių, degimo modulių ir degimo kabelių, kurie montuojami daugiau kaip 17.500 vietų įvairiuose automobiliuose.

Kuro tiekimo sistemos

„Hitachi“ yra vienintelis aukšto slėgio siurblių „Volkswagen“ grupės TSI, FSI ir TFSI benzininiams varikliams tiekėjas.

Kuro tiekimo sistemų asortimentas intensyviai plečiamas – aukšto slėgio siurbliai, kuro įpurškimo purkštukai, kuro siurbliai, įrengiami kuro bako viduje ir kuro tiekimo moduliai tiek benzininiams, tiek dyzeliniams varikliams. Pasiūloje daugiau kaip 180 produktų, montuojamų 7.000 vietų įvairiuose automobiliuose.

Kaitinimo žvakių relės

„Hitachi“ yra didžiausias pasaulyje kaitinimo žvakių relių tiekėjas – asortimentą sudaro apie 130 pozicijų, skirtų naudoti maždaug 7.400 vietų įvairiuose automobiliuose.

Visą bendrovės produktų asortimentą galima rasti „TecDoc“ kataloge arba užsisakyti per „TecCom“.

Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH internetinis puslapis

Produktų katalogas internete

Youtube kanalas

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!