„Continental“ tapo vienu iš pagrindinių „Tour de France“ lenktynių partneriu

6 kovo 2019, 23:52

  • Šešios „Tour de France“ lenktynių komandos naudos „Continental“ padangas;
  • Oficialūs lenktynių automobiliai taip pat turės „Continental“ padangas;

Hanoveris, 2019 m. vasario mėn. Kai liepos 6 dieną prasidės vienos žymiausios pasaulyje dviračių lenktynės „Tour de France“, „Continental“ bus vienu iš penkių pagrindinių šių varžybų partneriu.

„Buvimas „Tour de France“ rėmėju puikiai dera su mūsų gaminiais ir kompanijos propaguojamomis vertybėmis,“ – sako Nikolajus Setzeris, „Continental AG“ valdybos narys ir Padangų padalinio vadovas. „Po metų būnant oficialiu padangų rėmėju, mes tapome vienu pagrindiniu pačių svarbiausių pasaulyje dviračių lenktynių partneriu. Kiekvieno lenktynių etapo nugalėtojui įteiksime pagrindinį apdovanojimą, todėl mūsų itin inovatyvios padangos, kurios išsiskiria ne tik dideliu saugumu, bet ir itin puikiomis dinaminėmis savybėmis, taps dar labiau žinomos.“

Šiais metais net šešios „Tour de France“ lenktynėse dalyvaujančios komandos naudos itin pažangias „Continental“ dviračių padangas „Competition Pro LTD“, kurios rankiniu būdu yra gaminamos Korbache, Vokietijoje. Taip pat visi oficialūs „Tour de France“ varžybų automobiliai turės sumontuotas „PremiumContact 6“ padangas.

Kiekviename lenktynių etape „Continental“ logotipas bus matomas ant arkos virš finišo linijos, taip pat ant paskutinį kilometrą žyminčios arkos. Kiekvieno „Tour de France“ lenktynių etapo nugalėtojui ant podiumo pagrindinį apdovanojimą įteiks „Continental“ atstovas.

„Continental“ pirmąsias padangas pagamino dar 1892 metais – tai buvo pneumatinės dviračių padangos „Pneumatics“. 1898 m. buvo pristatytos ir pirmosios automobilių padangos, tad „Continental“ yra seniausias tradicijas Vokietijoje turintis padangų gamintojas.

 www.continental-corporation.com

Continental plėtoja pažangias technologijas ir sprendimus, skirtus tvariam ir apjungtam žmonių ir krovinių pervežimui. 1871 metais įkurta technologijų kompanija siūlo saugius, efektyvius, sumanius ir prieinamus sprendimus automobiliams, įrenginiams, eismo ir transporto parko valdymui. Preliminari 2018 metų Continental apyvarta siekė 44,4 milijardus eurų ir šiuo metu 61 pasaulio šalyje esančiuose įmonės padaliniuose dirba maždaug 244 000 darbuotojų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!