STAG pristatė naują reduktorių R02 EL

15 sausio 2019, 0:21

Mažesnis skaičius jungčių, didesnis sandarumo užtikrinimas, lengvesnis ir mažiau laiko užimantis dirbtuvių darbuotojams, montuojantiems dujų įrangos instaliaciją darbas – tai trys charakteristikos, būdingos naujam STAG prekės ženklo produktui, kuris patenka į rinką.

STAG R02 EL reduktorius, integruotas su elektriniu vožtuvu ir filtru, skirtas automatiniam dujų įpurškimui. Įrenginys sumažina slėgį iš SND dujų bako ir sudaro sąlygas skystų dujų perėjimui į dujinę fazę.

Šilumos izoliacijos sistema

Išskirtiniai reduktoriaus ypatumai yra maži gabaritai ir unikali konstrukcija. Ją sudaro du aliuminio liejiniai ir danga, apsauganti nuo dujų atvėsimo ir užtikrinanti šilumos izoliaciją. Dėl savo konstrukcijos STAG R02 EL labai greitai įšyla ir dėl to greitai pereina į dujinę substanciją, valdikliui nereikia papildomai koreguoti temperatūros.

Slėgio stabilizacijos sistema

STAG R02 EL reduktoriuje yra įrengta sistema, kuri važiuojant automobiliui įvairiomis kelio sąlygomis, užtikrina pastovų slėgį įpurškimo tiekimui. Reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad stabilumas yra garantuotas ir nepriklausomas nuo pradinio dujų baliono slėgio.

Universalus tvirtinimo būdas

Prietaisas sumontuotas tik ant vieno, centrinėje dalyje esančio varžto, kuris leidžia reduktorių montuoti praktiškai bet kurioje padėtyje.

Naujas reduktorius su integruotu elektromagnetiniu vožtuvu yra gamintojo AC S. A. atsakas į rinkos poreikius. Įmonė pritaiko siūlomų produktų, pažymėtų STAG logotipu, asortimentą, remdamiesi dujų įrangos įrengimo dirbtuvių darbuotojų pasiūlymais.

Gaminys suprojektuotas taip, kad būtų lengviau atlikti tiek montavimo darbus, tiek dujų įrangos aptarnavimo darbus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!