Naujas „Monroe“ amortizatorių katalogas lengvosioms transporto priemonėms

7 lapkričio 2018, 22:41

„Tenneco“ paskelbia naują „Monroe“ amortizatorių pagrindinį katalogą, skirtą lengvosioms transporto priemonėms. Kataloge yra daugiau nei 800 nuorodų į naujus produktus, apimančius daugiau nei 25 milijonus papildomų lengvųjų automobilių ir kitų transporto priemonių. Šios naujos nuorodos papildo bendrą „Monroe“ nuorodų skaičių daugiau nei 3400.

Į naująjį katalogą įtrauktos atsarginės dalys apima visą „Monroe OESpectrum“ amortizatorių ir kolonėlių asortimentą, naudojant „Monroe R-TECH2 Rebound Valving Technology“. Naujame kataloge taip pat yra 60 papildomų „Monroe“ amortizatorių komplektų ir 33 nauji montavimo komplektai.

Naujame „Monroe“ kataloge yra skyrius, kuriame pateikiama išsamesnė informacija apie dalis su aprašymais, kuriuose paaiškinamos svarbiausias amortizatorių ir kolonėlių funkcijos bei būtinybė keisti susidėvėjusius komponentus. Katalogas pateikiamas skaitmenine versija – tiek PDF, tiek interaktyvaus elektroninio katalogo forma, adresu : www.monroecatalogue.eu su 10 kalbų versijomis. Interaktyvi katalogo versija yra su daugelio produktų 360° vaizdu, padedančiu identifikuoti dalis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!