„Nissens“ programėlė oro kondicionavimo sistemų plovimui

26 rugsėjo 2018, 0:03

Oro kondicionavimo dalių ir variklių aušinimo sistemų  gamintoja Danijos firma „Nissens“  išleido nemokamą programą „Flushing” (skalavimas).

Ši programa yra natūralus vizualinis vadovas, padedantis mechanikams spręsti visų rinkoje parduodamų oro kondicionavimo sistemų skalavimą, nereikalaujant papildomo mokesčio. Ši programa ką tik prijungta prie kibernetinės erdvės ir dabar yra prieinama parduotuvėse „Google Play“ ir „Apple App Store“ pavadinimu „Flushing” (Nissens Automotive A/S).

Dauguma šiuo metu Europos keliais keliaujančių automobilių turi oro kondicionavimo sistemas ir nuolat auga oro kondicionierių poreikis. Vis daugiau mechanikų teikia arba pradeda teikti oro kondicionavimo paslaugas, tokias kaip kondicionavimo sistemos plovimas, tačiau atliekant šią procedūrą dažnai susiduriama su nežinojimu arba tam tikrais neaiškumais. „Flushing” programos tikslas yra priartinti ir palengvinti oro kondincionavimo sistemos skalavimo procedūrą, pateikiant mechanikams instrukcijas „žingsnis po žingsnio“, taip pat rodyti galimus teršalus, kokie gali būti sistemoje ir visa tai galima matyti savo išmaniajame telefone.

– „Nissens“ mano, kad visų sričių mechanikams reikia suteikti kuo daugiau pagalbos. Mūsų tikslas yra padėti mechanikams greičiau ir efektyviau valdyti oro kondicionavimo paslaugas, tada jų padėtis rinkoje bus tvirtesnė. Štai kodėl mes sukūrėme nemokamą „Flushing” programą, – paaiškina Jacob W. Smedegaard, Head of Marketing & Communications „Nissens Automotive“ skyriaus vadovas.

Programoje apibūdintas skalavimo procesas prieinamo vizualinio vadovo forma. Dėl to kiekvienas mechanikas, turintis atitinkamą dirbtuvių įrangą, sugebės greitai ir efektyviai išvalyti oro kondicionavimo sistemą, nes programa aiškiai parodo visą procesą. Programa taip pat pateikia įvairias alyvos taršos formas, todėl mechanikas gali nustatyti oro kondicionavimo sistemos gedimo priežastis ir taip sutaupyti daug laiko diagnostikos proceso metu.

– Mes tikimės, kad mechanikai visame pasaulyje įvertins mūsų iniciatyvą ir programą „Flushing”. Mes vertiname sunkų darbą ir atsidavimą savo profesijai, todėl siūlome šį įrankį nemokamai ir norime išreikšti jiems savo dėkingumą,- aiškina Jacob W. Smedegaard.

„Flushing” programa yra nemokama, pasiekiama „App Store” bei programų parduotuvėje  „Google Play“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!