„KYB“ švenčia 4 milijonus mokomųjų amortizatorių montavimo filmų peržiūrų

26 rugsėjo 2018, 0:02

„KYB“ Europe Aftermarket švenčia 4 milijonų mokomųjų amortizatorių montavimo filmų peržiūrų pasiekimą „YouTube“ kanale.

Jau 2013 metais „KYB“ techninis skyrius pradėjo darbus, susijusius su filmais, rodančiais kaip atliekamas amortizatorių, pakabos spyruoklių ir surinkimo rinkinių montavimas transporto priemonėse. Iki šiol paskelbta daugiau nei 100 filmų, kuriuose vaizduojamas daugiau kaip 380 KYB produktų taikymas automobilių pramonėje. Kiekvieną mėnesį jie peržiūrimi daugiau nei 90 000 kartų, kas iš viso sudaro 195 000 minučių.

Dažniausiai žiūrimas įrašas tai automobilių Peugeot 307/308/Citröen C4 priekinių amortizatorių montavimas. Jų pakeitimas gali sukelti problemą dėl to, kad norint gauti gerą prieigą mechanikas yra priverstas iš pradžių išmontuoti valytuvus, jų dangčius, elementus po stiklu ir stabdžių skysčio baką.

Visuose mokymo filmuose „KYB“ pateikia teisingą amortizatorių pakeitimo būdą, įskaitant tinkamų įrankių pasirinkimą ir teisingos geometrijos nustatymus.

„KYB“ mokymo filmų kūrimo tikslas yra paskatinti visus mechanikus bendradarbiauti ir siųsti informaciją apie automobilių modelius, kuriose reikalingas ypatingas dėmesys keičiant amortizatorius. Paraiškos dėl atskirų modelių gali būti siunčiamos (bet kuria kalba) adresu QR@kyb-europe.com.

www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!