Mažo klampumo naujos „Shell Helix“ alyvos

19 rugsėjo 2018, 23:09

„Shell“ išplėtė savo pasiūlymą nauja, visiškai sintetine, mažo klampumo variklių „Shell Helix Ultra 0W“  alyva. Produktai buvo sukurti, kad būtų užtikrintas tinkamas pavaros bloko ir jo komponentų veikimas.

Šiuolaikiniai turbokompresoriai turi daug privalumų, tačiau jiems taip pat reikalinga išskirtinė apsauga. Taip yra dėl to, kad yra veikiami nuolatinio apkrovimo ir aukštos darbinės temperatūros. „Shell Helix Ultra 0W“ variklinė alyva buvo sukurta taip, kad užtikrintų turbokompresoriui patikimą apsaugą – apsaugo variklio elementus net prie 1000° C temperatūros. Esant labai aukštai temperatūrai „Shell Helix Ultra 0W“ alyva mažina kenksmingų nuosėdų susidarymą.

„Shell Helix Ultra 0W“ variklio alyva yra pagaminta naudojant „Shell PurePlus“ technologiją. Tai „Shell“ sukurtas procesas, leidžiantis gaminti gryną bazinę alyvą iš gamtinių dujų, kurioje nėra beveik jokių teršalų, esančių naftoje.

Naudojant šią technologiją pagaminti produktai padeda varikliui išsaugoti optimalią variklio švarą, panašią į gamyklinę, taip pat klampumo stabilumą, esant aukštai darbinei temperatūrai. Tinkami priedai palaiko pavaros mechanizmo ir jos komponentų saugumą. Priedai turi įtakos nuosėdų susidarymo mažinimui, veikia neutralizuojant pavojingas rūgštis ir padeda apsaugoti nuo korozijos.

„Shell Helix Ultra 0W“ variklio alyvos formulė su mažu klampumu ir mažu trinties koeficientu leidžia sumažinti degalų sąnaudas iki 3%. Tokia alyva yra retesnė ir švaresnė, todėl mažiau jautri garams, o tai leidžia išlaikyti mažą klampumą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!