Nauji „Ferodo“ stabdžių diskai ir trinkelės

26 liepos 2018, 1:47

„Federal-Mogul Motorparts“ plečia savo asortimentą 54 naujais „Ferodo“ prekės ženklo stabdžių produktais. Tarp naujienų yra stabdžių trinkelės ir stabdžių  diskai lengviesiems automobiliams, furgonams ir sunkvežimiams, jutikliai, skirti stabdžių trinkelių ir stabdžių diskų susidėvėjimui, taip pat stabdžių žarnelės ir stabdžių būgnai.

Tuo pačiu metu „Ferodo“ yra pirmasis prekės ženklas, pristatantis  atsarginių dalių rinkai „Alfa Rome Stelvio“ ir VII kartos „Ford Fiesta“ priekinės ašies stabdžių trinkeles.

Stabdžių trinkelės FDB4932 tinka „Fiesta VII“ bei „Stelvio“ modelių priekinėms ašims su benzininiais ir su dyzeliniais varikliais. „Ferodo“ stabdžių trinkelių pasiūlymas pasipildė 7 nuorodomis ir kitiems lengviesiems automobiliams, tarp kurių ir „Audi A4 B9“ / „Audi A5 II“ (FDB4871), „Fiat Tipo“/ „Fiat 500L“ ir „Opel Corsa E“ (FDB4879), „Dacia Logan II“ / „Sander II“ ir „Renault Clio IV“ (FDB4907).

Tarp naujų „Ferodo“ produktų yra ir 24 stabdžių diskų nuorodos, skirtos „Audi A4 B9“ / „Audi A5 II“ (DDF2596C-1 / DDF2597C-1), „Honda Civic IX“ (DDF2473C), „Renault Kadjar“ ir „Nissan Qashqai II“ (DDF2466C). „Ferodo“ užpildo ir furgonų bei sunkvežimių rinkos segmentą. Tarp šių transporto priemonių grupės naujovių yra 15 nuorodų apie trinkeles, stabdžių diskus ir nusidėvėjimo jutiklius. Pardavime pasirodė dar 5 naujos stabdžių  žarnelės bei nauji stabdžių būgnai FDR329755 skirti „Hyundai Getz“.

„Ferodo“ prekės ženklas buvo sukurtas XIX amžiaus pabaigoje. 1956 metais „Ferodo“ pristatė pirmąją stabdžių trinkelę serijinei automobilių gamybai  („Triumph TR3“), o prieš kelis metus „Eco-Friction“ technologijos prekės ženklas parodė pirmąją stabdžių trinkelę be vario.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!