Nauja „Valeo Silencio“ valytuvų versija

26 liepos 2018, 1:46

Svarbiausias „Silencio“ valytuvų pokytis yra naujo tipo „VisioRubber™“ gumos naudojimas. Tai yra kompozitinė medžiaga, sukurta sujungiant natūralų kaučiuką, esantį apatinėje dalyje, su  sintetine guma, esančia viršutinėje dalyje.

Gumos mišinys buvo praturtintas grafito dalelėmis, kurios pagerina stiklo valymo kokybę nuo pat pirmojo judesio. Patobulinimai buvo patvirtinti atliktuose nepriklausomuose „TÜV Rheinland“ bandymuose

Vasarą „Valeo Silencio“ asortimentą papildys „Valeo AquaBlade™“ valytuvai, apdovanoti „Automotive News PACE Awards“ konkurse. Šie valytuvai naudojami automobilių  modeliuose, kurių plovimo skystis purškiamas per purkštukus, integruotus į valytuvų menteles. Šią vasarą šios technologijos bus prieinamos antrinėje rinkoje. Toks sprendimas – ne tik patogumas, bet ir didesnis saugumas. Dėl efektyvesnio langų  valymo vairuotojas greičiau sureaguoja į pavojų, o 50 km/h važiuojančio automobilio stabdymo kelias gali būti trumpesnis net 4 metrais, tai patvirtina daugiau nei 5 500 bandymų, atliktų Fraunhoferio institute realiomis kelio sąlygomis.

Iš stiklo valytuvų pardavėjų-platintojų, automobilių parduotuvių arba dirbtuvių pozicijos, svarbu žymiai supaprastinti trumpus gaminių kodus, kad iki šiol naudojamos etiketės ant įpakavimo būtų išsaugotos. Katalogas atnaujintas optimizuojant nuorodų skaičių ir pateikiant jiems išsamų sąrašą.

– „Silencio“ tai valytuvai, kuriuos lengva surinkti ir yra patogūs montuoti. „Valeo“ remiasi pasaulyje atpažįstamu prekės ženklu, kuris yra pripažintas šioje pramonės šakoje ir yra gerai vertinamas klientų. Verta prisiminti, kad valytuvai yra automobilio elementas, kuris daro tiesioginį poveikį vairavimo saugumui. Nuo to priklauso, kiek vairuotojas mato aplinką esant permainingoms oro sąlygoms, – sako Agneška Wijtczuk, „Valeo Service Eastern Europe“ produktų rinkodaros vadybininkė.

Visi „Valeo Silencio“ valytuvai gaminami Europoje.

Išsami informacija apie „Valeo“ produktus pateikiama katalogo bibliotekoje ir „MyValeoParts“ programoje, prieinamoje su „ iOS“  ir „ Android“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!