KYB MONTAVIMO INSTRUKCIJA: MITSUBISHI ASX – PRIEKIS

29 gegužės 2018, 6:47

Mitsubishi ASX [02.10-] – tai gana populiarus Europos, ir ne tik, keliais važinėjantis automobilis. KYB yra šio modelio originalių priekinės ir galinės ašies amortizatorių tiekėjas. Rekomenduojamas Mitsubishi ASX [02.10-] vienos pusės amortizatoriaus pakeitimo laikas – 1,2 valandos.

Ar žinote, kad… ?

Visame pasaulyje kas penktas gamybos linijas paliekantis automobilis kaip originalią įrangą turi KYB amortizatorius.

KYB amortizatoriai projektuojami atsarginių dalių rinkai, gaminami tose pačiose gamyklose ir naudojant tas pačias technologijas bei kokybės kontrolės sistemas kaip amortizatoriams montuojamiems kaip originali įranga gamykloje.

Žemiau pateikiami veiksmai, kuriuos reikia atlikti išmontuojant ir montuojant Mitsubishi ASX automobilio amortizatoriaus kolonas:

  1. Nuimkite ratą.
  2. Atsukite stabdžių žarnos laikiklio veržlę.

  3. Atlaisvinkite stabilizatoriaus jungties veržlę.

  4. Su kėlimo platforma paremkite stebulę kartu su ašigaliu ir pavaros pusašiu.

  5. Nuimkite du apatinius amortizatorių su ašigaliu jungiančius varžtus.

  6. Apsaugokite pavaros pusašį, kad ji nenukristų.

  7. Atsukite tris viršutines amortizatoriaus koloną tvirtinančias veržles (laikykite amortizatorių viena ranka, kad jis nenukristų).

  8. Iš apačios išimkite amortizatoriaus koloną ir įdėkite į tinkamą spyruoklės suspaudėją (geriausiai koloninį pneumatinį suspaudėją su apsauginiais varteliais). Išardykite visus komponentus ir patikrinkite jų techninę būklę. Kartu su nauju amortizatoriumi rekomenduojama pakeisti bendradarbiaujančius viršutinio surinkimo rinkinio, apsauginio rinkinio bei pakabos spyruoklės elementus.

  9. Atkreipkite dėmesį į teisingą spyruoklės padėtį apatinėje atraminėje lėkštėje.

  10. Uždėkite naują KYB amortizatorių, pakabos spyruoklę, viršutinį montavimo rinkinį ir apsauginį rinkinį ant koloninio pneumatinio suspaudėjo su apsauginiais varteliais ir naudodami atitinkamą priveržimo momentą sumontuokite visą koloną.

  11. DĖMESIO: Nepamirškite apie tinkamą visų komponentų montavimo eilę ir padėtį. Nenaudokite „varlės“ tipo įrankių (keltų) prisukimo metu, nes tai gali pažeisti chromuotą paviršių ir sukelti alyvos išbėgimą ir amortizatoriaus pažeidimą. Naudokite tik tam tikslui skirtus įrankius.

  12. Sumontuotą koloną reikia įdėti iš apačios. Visos kitos surinkimo operacijos turėtų būti atliekamos atvirkštine išmontavimo tvarka, atsižvelgiant į tai, kad tinkama surinkimo procedūra yra naudojama su teisingais priveržimo momentais.


  13. Nuleidžiant transporto priemonę ant ratų, atitinkamu momentu priveržkite viršutines koloną tvirtinančias veržles.

    KYB rekomenduoja pakabos geometrią atlikti po kiekvieno automobilio amortizatorių pakeitimo.

    KYB rekomenduoja visada pakeisti amortizatorių ir pakabos spyruokles poromis vienos ašies zonoje.

    Norėdami pamatyti filmą, kaip tiksliai pakeisti amortizatorių Mitsubishi ASX [02.10-] priekinėje ašyje – paspauskite pridėtą nuorodą ir pasirinkite tinkamą automobilį www.youtube.com/KYBEurope.

    www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!