Nauji „DENSO“ starteriai ir generatoriai

23 gegužės 2018, 23:51

 „DENSO“ išplėtė rotacinės įrangos asortimentą 23 naujomis dalimis: 5 starteriais ir 18 generatorių. Atnaujinime iš viso pateikiami 481 papildomi pasiūlymai automobilių markėms „Toyota“, „Opel“, „Suzuki“, „Honda“, „Fiat“, BMW, „Jaguar“, „Land Rover“ bei „Ferrari“.

Platesnis asortimentas apima ir kitus BMW automobilius, turinčius  start-stop sistemą ir regenaracinį stabdymą. Naujų dalių asortimente yra ir kompaktiškas „DENSO PA90“ modelis su planetarine pavara, kuri naudojama naujame „V8 Jaguar Land Rover“ dyzeliniame variklyje su start-stop sistema.

– Mūsų asortimentas, nukreiptas antrinės rinkos dalių klientams, apima naujausius „DENSO“ starterių, generatorių technologijas, atitinka 100% ES kokybės standartą ir apima platų automobilių parką, – teigia vadybininkas Ruslan Leontiev, atsakingas už rotorinius įrenginius.

Po „DENSO“ starterių ir generatorių programos asortimento papildymo antrinės rinkos klientams skirta 371  ES kokybės standarto dalių, kurioms pateiktos 5222 paraiškos. Daugiau informacijos apie „DENSO“ starterius ir generatorius galite rasti www.denso-am.pl  bei  TecDoc kataloge.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!