„Goodyear“ pristato pažangią padangą

9 gegužės 2018, 23:55

„Goodyear“ Ženevos 2018 m. automobilių parodoje pristatė naujausią pažangios padangos prototipą – kompleksišką sistemą, apimančią padangas, jutiklius ir algoritmus, veikiančius „debesyje“.

Sistemos komponentai esamu laiku bendrauja su atsakingu asmeniu už automobilių parką mobilios programos pagalba.

– Kadangi ryšio mobilumas ateinančiais metais didės, tad gerokai padidės ir transporto priemonių nuvažiuojamas atstumas, – sako Chris Delaney, „Goodyear“ prezidentas Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regionams. – Aktyvus padangų aptarnavimo valdymas operatoriams yra pagrindinė užduotis, norint patenkinti klientų poreikius ir teisingą verslo modelio funkcionavimą.

„Goodyear“ pažangių padangų prototipas užtikrina nuolatinį ryšį ir bendravimą esamu laiku, todėl galima optimaliai išnaudoti padangas, įgyvendinti saugesnį ir labiau ekonomišką automobilio naudojimą bei prailginti eksploatavimo laiką.

„Goodyear“ pažangioje padangoje jutikliai renka duomenis iš transporto priemonės  ir išorinių šaltinių, o esamu laiku pateikia specialiems algoritmams, kurie yra sukurti kompanijos inžinierių. Dėl šių algoritmų, informacija apie padangas ir jų būklę – susidėvėjimo laipsnį, temperatūrą ir slėgį – atnaujinama ir dalijamasi su operatoriumi.

–  Informacija, gaunama esamu laiku, apie padangų būklę gali reikšti, kad reikia serviso paslaugų eksploatavimo trukmės pratęsimui, degalų panaudojimo efektyvumui ir kitiems rezultatams, – priduria Delaney. – Tokios aktyvios paslaugos leis operatoriams tiksliai nustatyti ir išvengti padangų problemų.

Transporto rinka nuolatos auga, mažindama išlaidas ir didindama vartotojų patogumą. 2015 metais bendrai nuvažiuotas su „Goodyear“ padangomis atstumas sudarė 4% viso pasaulio transporto priemonių nuvažiuoto atstumo. Manoma, kad iki 2030 m. šis procentas padidės iki 25%.

– Esant transporto evoliucijai keičiasi vartotojų ir operatorių poreikiai, – aiškina Delaney.  –„ Goodyear“ iš anksto galvoja apie produktus ir paslaugas, kad atitiktų transporto vartotojų ir operatorių poreikius.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!