Įmonė „Esen“ toliau plečia savo gaminių asortimentą.

17 balandžio 2018, 23:16

Atsižvelgdama į savo klientų poreikį, įmonė „Esen“ toliau plečia savo gaminių asortimentą. Naujiena – ratų stebulės guoliai.

Ši produktų grupė apima daugiau kaip 170 naujų pozicijų, iš kurių 95 jau galite įsigyti dabar. Greitu metu likusios pozicijos taip pat bus prieinamos. Ratų guolių stebulės, įeinančios į SKV asortimentą yra dvigubai grūdinamos, kad išliktų stipresnės ir ilgaamžės. Be to, stebulės kaiščiai yra dvigubai anoduoti, papildant aliuminiu, kuris apsaugo juos nuo korozijos ir perkaitimo.

Ilgaamžiškumą prailgina naudojamas dvigubas ir sustiprintas sandariklis, kuris neleidžia nešvarumams patekti į stebulę. SKV ratų guoliai yra suderinti su japoniškų automobilių OE reikalaujamais ABS jutikliais, kas užtikrina tinkamą darbą temperatūrų diapazone nuo -40 °C iki 150 °C. Gamybos metu naudojami aukščiausios kokybės ličio-kalcio tepalai. Visi šie privalumai leidžia SKV prekės ženklui suteikti 4 metų garantiją šiems rato guoliams.

Kita nauja SKV prekės ženklo gaminių garupė yra išmetamųjų dujų temperatūros jutikliai. Šie jutikliai pasižymi plačiu diapazonu ir tiksliu temperatūrų matavimu. Šiuo metu įmonė gali pasiūlyti 14 naujų pozicijų šioje produktų grupėje (30SKV001 – 30SKV014).

„SKV“ prekės ženklas taip pat praplėtė langų pakėlėjų asortimentą dar 14 naujų pozicijų. Šiuo metu įmonė gali pasiūlyti langų pakėlimo mechanizmus tokiems autmobiliams kaip BMW, „Mercedes“, „Smart”“, „Fiat“ ir „Seat“. Taip pat atsirado pakabos komplektai automobiliams Audi Q7 (4L) ir Mercedes C ir E klasėms.

Daugiau informacijos rasite TecDoc kataloge ir www.skv.pl

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!