Yokohama pristato naujas „BluEarth-Es ES32“ padangas

11 balandžio 2018, 10:24

Artėjančiam vasaros sezonui „Yokohama“ pristato naujas padangas. Šis modelis, kuris yra skirtas kompaktiškiems automobiliams, turi žemą triukšmo lygį bei subalansuotą veikimą.

Naujos padangos – tai patobulinta „BluEarth AE-01“ padangų versija, kuri pasižymi geresniu sukibimu su šlapia danga. „BluEarth-Es ES32“ padangos atitinka ekologinius standartus. Pritaikius technologinius sprendimus – pagerintas gumos mišinys su apelsinų aliejaus priedu ir silicio dioksidu – užtikrina komfortą, vairavimo tikslumą ir saugų stabdymo kelią esant šlapiai dangai. Lyjant vairuotojo ir keleivių saugumą užtikrina specialiai sukurtas protektoriaus raštas. Gilių įpjovų ir lamelių bei žaibo formos centrinio griovelio derinys saugo aquaplaning‘o atveju – kuomet prarandamas sukibimas su danga, užpilta vandeniu. Įvairaus rašto protektoriaus konstrukcija su plačiais, tiesiais grioveliais bei tvirtais blokeliais, užtikrina važiavimą posūkiuose bei esant dideliam greičiui.

Dėl antioksidantų panaudojimo, guma išlaiko elastingumą. Šis sprendimas atitolina senėjimo procesą ir apsaugo nuo trūkinėjimo bei ištrupėjimo. Dėmesio vertas protektoriaus optimizavimas ir pritaikymas rato pločiui. Padangoms, kurių skerspjūvis 225 mm ir daugiau, protektoriaus raštas buvo praplatintas papildomu centriniu grioveliu, tuo pritaikant padangą prie didesnių transporto priemonių apkrovos galimybių. Padangų efektyvumas ir ilgesnis tarnavimo laikas priklauso nuo tolygaus slėgio pasiskirstymo padangoje, kai liečiasi su danga, geresnio nei AE-01 modelyje, taip pat labai tvirtas, standus ir patvarus padangų profilis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!