Naujos „Michelin Primacy 4“ vasarinės padangos

11 balandžio 2018, 10:19

Naujos „Michelin“ padangos turi padangų susidėvėjimo laipsnio žymėjimą. „DEKRA“ tyrimai rodo, kad su „Primacy 4“ padangomis galima nuvažiuoti  net 18 tūkstančių km daugiau nei su kitomis šio segmento padangomis, esančiomis rinkoje.

„Michelin Primacy 4“ padangos buvo kurtos net keturis metus. Jos užtikrina trumpą stabdymo kelią ant drėgno paviršiaus ne tik tuo metu, kai yra naujos, tačiau ir naudotos išlaiko šią savybę. TUV SUD testai parodė, kad naujos padangos stabdymo kelias yra vidutiniškai 0,9 m trumpesnis lyginant su 205/55 R16 91V dydžių konkurencinių prekės ženklų padangomis. Padangos, kurios protektoriaus gylis yra 2 mm, stabdymo kelias yra 2,8 m trumpesnis nei konkurentų padangų vidurkio rezultatas.

Tokių puikių rezultatų pavyko pasiekti dėl naujos kartos elastomerų panaudojimo gumos mišinyje ir protektoriaus konstrukcijos optimizavimo. „MICHELIN Primacy 4“ padangos protektoriaus grioveliai skerspjūvyje yra labiau stačiakampiai nei tradiciniai kūgio formos. Dėl tokio tipo griovelių vandens nutekėjimo tarpas padidėjo 22 proc., o tai, net esant 2 mm gylio protektoriui, padidina padangos atsparumą  aquaplaning‘ui.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!