Naujos „YOKOHAMA“ padangos didelėms transporto priemonėms

11 balandžio 2018, 10:16

Naujos „YOKOHAMA“ prekės ženklo padangos „BluEarth RV-02“ yra labai tylios, A klasės sukibimas užtikrina saugų ir stabilų važiavimą bei  mažesnį suvartojamų degalų kiekį. 

Padangos „YOKOHAMA BluEarth RV-02“ sukurtos didelėms transporto priemonėms: SUV, 4×4 arba mikroautobusams – atsižvelgiant į jų aukštį, svorį ir svorio centrą. Japonijos inžinieriai panaudojo naujas technologijas, siekdami padidinti komfortą ir važiavimo saugumą. Dėl patobulinto gumos mišinio, pridėjus apelsinų aliejaus, polimero ir silicio dioksido, padangos išlaiko aukšto lygio elastingumą. Dėl to yra  didesnis kontaktinis plotas su  paviršiumi, geresnis sukibimas ir labai geras stabdymas, esant šlapiam paviršiui. Šio modelio dauguma dydžių gavo aukščiausią saugumo parametro įvertinimą – A klasę.

Stabilus ir ekonomiškas važiavimas

Solidi „BluEarth RV-02“ modelio konstrukcija – dvigubos fiksacijos blokeliai, platus padangos raštas ir papildomas  užpildas – padidina didelės transporto priemonės vairavimo tikslumą posūkiuose bei greitai važiuojant. Papildomi išilginiai grioveliai iš po ratų praleidžia vandenį, kad užtikrintų sukibimą esant aquaplaning‘ui. Padangas charakterizuoja didelis patvarumas ir atsparumas netolygiam susidėvėjimui, panaudojus sprendimus pritaikytus „YOKOHAMA ADVAN Sport V105“ sportiniuose modeliuose.

Viena iš pagrindinių naujų padangų savybių yra degalų naudojimo efektyvumas. Gumos mišinio sudėtis su aerodinamine konstrukcija – papildomos įpjovos šoninėje padangos pusėje, leidžia mažinti pasipriešinimą riedėjimui ir dėl to sumažėja degalų sąnaudos.  Naujasis padangų modelis yra labai tylus. Siekiant išvengti vibracijos bei sumažinti triukšmo lygį, panaudotas asimetriškas protektoriaus raštas, su 4 tiesiais grioveliais ir papildomomis įkypomis įpjovomis išilgai griovelių  bei plačiomis įpjovomis padangų kraštuose. „BluEarth RV-02“ padangos užtikrina maksimalų efektyvumą sumažinant neigiamą poveikį aplinkai.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!