Naujos „Bridgestone“ padangos motociklams

5 balandžio 2018, 0:36

Padangų gamintojas „Bridgestone“ pasiūlė rinkai naujas sportines-turistines padangas „Battlax Sport Touring T31“.

Gamintojų prioritetas – sukurti padangas, kurios gerai sukibtų su drėgnu paviršiumi bei suteiktų vairuotojui maksimalų pasitikėjimą vairuojant. Šiuos tikslus pavyko įgyvendinti pasikliaunant novatoriškais sprendimais.

„Battlax Sport Touring T31“ padangos, skirtos priekiniams motociklų ratams, yra sukurtos naudojant nanotechnologijas, kurios leidžia pasiekti itin aukštą gumos elastingumą. Tai padidina sukibimo lygį su šlapia danga, taip pat esant žemai temperatūrai leidžia tiksliau kontroliuoti motociklą.

Galinė padanga pagaminta naudojant specialią technologiją „cap base”, kuri užtikrina pusiausvyrą tarp sukibimo ir stabilumo posūkiuose.

„T31“ protektoriaus raštas pasižymi daugybe pjūvių prie kraštų ir mažesniu pjūvių skaičiumi vidurinėje padangos dalyje. Toks sprendimas pagerina vandens nutekėjimą ir leidžia motociklą stabilizuoti esant dideliems greičiams. Paviršiaus kontaktas su danga yra net 7 % didesnis nei „T30“ modelio.

„Bridgestone“ atlikti testai patvirtina, kad „Battlax Sport Touring T31“ turi mažesnį trinties koeficientą nei jos pirmtakas, o naudojimo trukmė yra net 3 % ilgesnė nei ankstesnio modelio.  Projektuotojai sugebėjo užtikrinti ilgesnį padangų tarnavimo laiką, kuriuo pasižymėjo „Battlax T30“.

– „Battlax T31“ yra idealus motociklininkų, kurie turistinėse padangose ieško sportinių padangų ypatybių, draugas. Puikus sukibimas lyjant bei puikus stabilumas – tai ypatybės, kurios kiekvienam vairuotojui suteikia pasitikėjimo savimi bei užtikrintumo“, – sako ­„Bridgestone EMEA“ motociklų skyriaus vadovas Nico Thuy.

Standartinė „Battlax Sport Touring T31“ versija yra 8 dydžių priekiniams ratams ir 9 dydžių galiniams ratams. Klientai gali įsigyti sustiprintą GT versiją – 2 dydžius priekiniams ratams ir 3 dydžius galiniams ratams.

Daugiau informacijos apie „Bridgestone“ pasiekiama „Facebook“ ir „Instagram“  portaluose bei šiais adresais: www.grippingstories.com ir www.bridgestone.eu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!