„Sogefi“ programėlė su informacijos apie produktus paieška

5 balandžio 2018, 0:32

Įmonė „Sogefi“ išleido naujas iOS ir Android programėles su prekių katalogu. Be visos reikiamos informacijos, esančios popieriniame ir internetiniame kataloguose, šioje programėlėje siūlomos tam tikros funkcijos, kurios padės lengviau ir greičiau surasti visas atsargines dalis.  

Klientai gali pasirinkti pageidaujamą kalbą iš maždaug 13 galimų, tuomet išsamiai ir jiems patogiu metu naršyti įmonės produktų kataloge. Dėl aiškios struktūros, pagrįstos katalogo duomenimis, taip pat naudojantis patogia paieškos funkcija, galima labai lengvai atrasti ir pasirinkti tinkamą produktą. Įvedus atitinkamą nuorodos numerį, galite rasti reikalingų atsarginių dalių iš kitų programų, pasinaudojant filtru arba ieškomą informaciją įvedant tiesiai paieškos juostoje, esančioje programėlės pradžios puslapio viršuje.

Programėlė klientui leidžia:

  • peržiūrėti katalogą savo įrenginyje,
  • gauti išsamią informaciją apie produktą bei prieigą prie produkto aprašymo,
  • lengvai palyginti informaciją apie produktą,
  • atrasti naujus pasiūlymus,
  • žiūrėti informacinius vaizdo įrašus „YouTube“,
  • nuolat atnaujinti naujausią informaciją.

Esant pakitimams kataloge, atnaujinta programos versija bus atsiųsta automatiškai. Duomenys gali būti prieinami ir „off-line“ režimu. Internetinė prieiga reikalinga tik atsisiunčiant ir atnaujinant.

– „Mes tikime nauja technologija, kuri gali pagerinti paslaugų komfortą“, – aiškina  Françoise Blais, „IAM Filtration Business Unit“ generalinis direktorius. – „Nauja programėlė papildo esamą internetinį katalogą, todėl mūsų produktai ir paslaugos tampa artimesnės esamiems ir potencialiems klientams.

Naujos paraiškos, suderintos su iOS ir Android, planšetiniais kompiuteriais ir išmaniaisiais telefonais: „Purflux“, „FRAM® (Europe)“ ir „CoopersFiaam“ dabar galima nemokamai atsisiųsti iš pasaulinių programėlių parduotuvių.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!