DENSO rezistoriai ir žingsnio varikliukai

22 kovo 2018, 0:06

DENSO praplėtė šiluminių sistemų dalių pasiūlymą 68 naujomis OE kokybės automobilių dalimis.

Papildyme yra 9 žingsniniai varikliai ir 59 rezistoriai, kurie turi 1719 pritaikymų ir pakeičia 159 OE dalis. Naujos dalys yra prieinamos „DENSO“ e-kataloge bei „TecDoc“ nuo 2018 m.vasario mėn. Įvestos dalys turi platų pritaikymo spektrą automobiliuose, tokiuose kaip  „Alfa Romeo“, „Citroen“, „Fiat“, „Lancia“, „Opel“, „Peugeot“ ir „Renault“.

„DENSO“ yra originalių šiluminių sistemų gamintojas, kuris siūlo savo klientams unikalią naudą. Oro kondicionavimo sistemos kompresoriai, kondensatoriai, sausintuvai, garintuvai, išsiplėtimo vožtuvai ir slėgio jungikliai. Kiekviena dalių linija tiekia atsarginių dalių rinkos klientams aukščiausios kokybės produktus. „DENSO“ variklio aušinimo sistemos dalis antrinėje rinkoje naudoja tas pačias ekologiškesnes technologijas ir apima tokias dalis kaip aušintuvai, ventiliatoriai, tarpiniai aušintuvai, salono oro ventiliatoriai ir šildytuvai.

Daugiau informacijos apie „DENSO“ šiluminių sistemų dalis galite rasti e-kataloge www.denso-am.eu arba „TecDoc“ kataloge.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!