„YOKOHAMA“ naujienos parodoje „Tokyo Auto Salon 2018“

28 vasario 2018, 23:43

Šiais metais „YOKOHAMA“  „Tokyo Auto Salon 2018“ parodoje pristatė pažangias padangas, skirtas autoobiliams su didelio galingumo varikliais.

Be naujoviškų „ADVAN“ padangų „Rain-safe” inovacinių technologijų sprendimo, prekės ženklas pristatė lengvųjų automobilių  „BluEarth-A“ padangas, kuriose suderinta sauga ir degalų sunaudojimo efektyvumas.

„Tokyo Auto Salon“ yra didžiausia Japonijos paroda, kuri  rengiama jau 30 metų. Šiais metais  tradiciškai buvo pristatytas „YOKOHAMA“ prekės ženklas. Japonijos gamintojas pademonstravo naujausius modelius iš pavyzdinės „ADVAN“ serijos – pažangių padangų, skirtų automobiliams su sportinėmis savybėmis ir didele galia. Prekinis ženklas pristatė novatoriškus triukšmo mažinimo sprendimus,  panaudotus tyliausioje per visą koncerno egzistavimo laiką sukurtoje padangoje – „ADVAN dB V552“. „ADVAN HF Type D“ padanga buvo labai populiari, tai buvo pirmoji  „YOKOHAMA“ padanga, skirta senovinių automobilių rinkai. Netrūko „ADVAN Sport V105“ modelio, pagaminto naudojant lenktyninių automobilių padangų technologijas. Šis modelis buvo pripažintas pirmaujančių automobilių gamintojų ir tiekiama gamyklinė įranga kelioms aukščiausios klasės transporto priemonėms tokioms, kaip „Porsche“, „Audi“, „Mercedes-Benz“.

– „ADVAN“ serijos padangos yra išskirtinės, skirtos lenktyniniams automobiliams, dalyvaujantiems „Super GT“ ir kitose „Japanese Super Formula Championship“ varžybose. Šiais metais „YOKOHAMA“ stendo lankytojams buvo pasiūlyta talk-show ir galimybė tiesiogiai bendrauti su sportininkais – prestižinių lenktynių dalyviais, – sako Artur Posłuszny iš ITR CEE, oficialus „YOKOHAMA“ padangų platintojo.

Apsaugos technologijos

„YOKOHAMA“ stendo lankytojai susidomėjo „Rain-safe YOKOHAMA” sprendimais, sukurtais saugiam vairavimui ant drėgnų paviršių, pabrėžiančių prekės ženklo technologijų pažangą. Pristatyti padangų modeliai, kurių gamyboje naudojami mišiniai, užtikrinantys puikų sukibimą, o tai patvirtina aukščiausias įvertinimas stabdant ant drėgno paviršiaus – A klasė. Viena iš naujausių padangų yra „BluEarth-A“, kurioje suderintas saugus važiavimas su mažu pasipriešinimu riedėjimui ir mažomis degalų sąnaudomis.

„YOKOHAMA“ šių metų „TOKYO Auto salon“ pristatė aliuminio ratlankius su naujais produktais, tokiais kaip „Advan Racing RZ-F2“ arba patobulinta „Advan Racing TC4“ versija.

„Tokyo Auto Salon“ vyko 2018 m. sausio 12-14 d. parodų centre „Makuhari Messe“, netoli Tokijo. Per tris dienas renginyje dalyvavo daugiau nei 30 000 lankytojų  iš viso pasaulio.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!